irb1400 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września Cześć Forumowicze zamierzam zakupić nowe używane AUDI. Generalnie mój budżet to max 120 000 PLN. Może być sedan lub combi. Generalnie zależy mi, aby kupić sprawdzone auto no i rozsądny przebieg. Myślałem na autem max 5-cio letnim. Patrzyłem na program audi select plus, ale wydaje mi się, że mają tam bardzo wysokie ceny. Znalazłem dwie takie o to oferty i chciałbym Was prosić o radę, czy warto? https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-a4-salonpl-1wl-benzyna-matrixled-virtualcockpit-kamera-aso-vat23-ID6GEWwJ.html https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-a4-kraj-30-tys-km-serwis-aso-audi-wyjatkowo-zadbany-ID6GHRiX.html Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Kamil
Muskel1 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września Pierwszy link, auto nie ma matrix więc opis się nie zgadza. Drugi link bardzo słabe wyposażenie, powiedzmy basic. Lampy przód i tył najuboższa wersja, klimatyzacja jednostrefowa. Nie wiem czy zależy ci na wyposagżeniu ale to drugie jest cieniutkie.
matbruk Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września Dowiadywałes się w salonie jak teraz sytuacja z tym modelem ? bo produkcja już stanęła , może mają coś fajnego jeszcze do wyprzedania .
Archiwum Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września 8 godzin temu, matbruk napisał(a): Dowiadywałes się w salonie jak teraz sytuacja z tym modelem ? bo produkcja już stanęła , może mają coś fajnego jeszcze do wyprzedania . może od razu zaproponuj skodę octavię... @irb1400 z tych dwóch co podałeś to wybrał bym pierwszą, lepsze wyposażenie, szukasz tylko salon polska? może coś sprowadzonego patrzyłeś jak ceny się kształtują, oczywiście od kogoś uczciwego na zamówienie auto, nie pierwsze lepsze z olx
Rekomendowane odpowiedzi