fukilas Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Witam, przychodzę z małym problem mianowicie, auto mi dzisiaj zgasło przy wciśnięciu sprzęgła i nie chciało odpalić, odpaliło dopiero po psiknięciu w dolot, 2.0tdi 136KM. Auto czasem lubi delikatnie szarpnąć budą, ale rzadko, ciśnienie tak wygląda, co to może być? Może to wina filtra paliwa? IMG_1166.mov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver3833 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września (edytowane) 15 godzin temu, fukilas napisał(a): Witam, przychodzę z małym problem mianowicie, auto mi dzisiaj zgasło przy wciśnięciu sprzęgła i nie chciało odpalić, odpaliło dopiero po psiknięciu w dolot, 2.0tdi 136KM. Auto czasem lubi delikatnie szarpnąć budą, ale rzadko, ciśnienie tak wygląda, co to może być? Może to wina filtra paliwa? IMG_1166.mov 54.12 MB · 5 pobrań A co psikałeś w dolot że samochód odpalił plaka czy inny środek pomagający samo zapłonowi 🤣 Napisz czy samochód już chodził czy zgasł po chwili ? Co może być a co sprawdzałeś wtedy można pisać 😁 Edytowane 11 Września przez Silver3833 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fukilas Opublikowano 12 Września Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września W dniu 10.09.2024 o 22:46, Silver3833 napisał(a): A co psikałeś w dolot że samochód odpalił plaka czy inny środek pomagający samo zapłonowi 🤣 Napisz czy samochód już chodził czy zgasł po chwili ? Co może być a co sprawdzałeś wtedy można pisać 😁 Autostart psiknąłem i już od tego momentu normalnie chodzi Ostatnio robiłem tylko dwumase i sprzęgło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi