marwrd Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Witam od pewnego czasu w trakcie realizacji prac naprawczych pojawiły mi się komunikaty na desce których wcześniej po przyjexdzie z usa nie było. A dokladnie: - Passenger air bag of na desce [wraz z lampką na podsufitķwce - emergency call malfunction - safety system malfunction Z realizowanych prac naprawczych - była wymiana ekranu nawigacji z uwagi na jego uszkodzenie (pękniecie) (rzekomo zakupiony został nowy), i resetowanie ustawień w ustawieniach. - demontarz schowka pasażera (moza tu się coś wypięło jeśli może to mieć związek z poduszka ale raczej nie sądzę że coś by mi się tam wypięło czy nawet samoistnie odpieło - Wymiana elementów blacharskich maska, prawe przednie drzwi kompletne (przekładane wszystkie bebechy), błotnik W załączeniu komunikaty, komunikatu airbag nie uwieczniłem. Ktoś może miał takie przypadki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaa5 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września (edytowane) 1a sprawa air bag . W schowku możliwe że nie podłączyłeś wszystkich wtyczek . A jeżeli podłączyłeś to skasuj błąd i będzie git. możliwe że to załatwi też 3cią sprawe - safety system malfunction. 2ga - - emergency call malfunction - zrób pełny skan i napewno ktoś pomoże . Zapewne chodzi o import USA Edytowane 18 Września przez Lukaa5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwrd Opublikowano 19 Września Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 8 godzin temu, Lukaa5 napisał(a): 1a sprawa air bag . W schowku możliwe że nie podłączyłeś wszystkich wtyczek . A jeżeli podłączyłeś to skasuj błąd i będzie git. możliwe że to załatwi też 3cią sprawe - safety system malfunction. 2ga - - emergency call malfunction - zrób pełny skan i napewno ktoś pomoże . Zapewne chodzi o import USA Na chwilę obecną nie mam jeszcze czym zrobić stanu. Ten sos tak kojarzę że chyba się pojawił jak resetowałem ustawoenia multi.ediach a co poduszki pasażera to jakby coś się rozłączyło za schowkiem to pewnie byłyby inny komunikat, mam nadzieje ze wystarczy pokasować błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz36 Opublikowano 19 Września Udostępnij Opublikowano 19 Września 17 minut temu, marwrd napisał(a): Ten sos tak kojarzę że chyba się pojawił jak resetowałem ustawoenia multi Jeśli chodzi o SOS , to niestety nie będzie działał u nas . Trzeba to wykasować całkowicie . Niema znaczenia że przez chwile nie było komunikatu i błędu . Przypisany jest do USA , dlatego nie połączy się u nas i wyskakuje błąd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaa5 Opublikowano 19 Września Udostępnij Opublikowano 19 Września 3 godziny temu, marwrd napisał(a): a co poduszki pasażera to jakby coś się rozłączyło za schowkiem to pewnie byłyby inny komunikat, jaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi