Arogio Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września Cześć, Robiłem skana vcdsem i nie mogę się połączyć z modułem komfortu. Wyskakuje błąd Address 46: Central Conv Cannot be reached. Status malfunction 0010. Z czego to może wynikać? Gdzie znajduje się ten moduł?
Muskel1 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września (edytowane) Zamieściłeś post w niewłaściwym dziale. Zgodnie z profilem masz A5 z 2017 roku z silnikiem DETA, więc jest to audi A5 F5 a nie 8T. W takim wypadku masz klona, który nie łączy się ze sterownikiem 46, 29, 39, D6 oraz D7. Kup sobie oryginalny VCDS to i będzie się łączył jak należy. Edytowane 20 Września przez Muskel1
Arogio Opublikowano 23 Września Autor Opublikowano 23 Września W dniu 20.09.2024 o 19:54, Muskel1 napisał(a): Zamieściłeś post w niewłaściwym dziale. Zgodnie z profilem masz A5 z 2017 roku z silnikiem DETA, więc jest to audi A5 F5 a nie 8T. W takim wypadku masz klona, który nie łączy się ze sterownikiem 46, 29, 39, D6 oraz D7. Kup sobie oryginalny VCDS to i będzie się łączył jak należy. No tak w przypadku 4 innych modulow nie laczy się i jest napis zeby kupic dostęp, a w tym akurat nie. No, ale pewnie masz rację. Nie ma tanszego zamiennika? Ori to 3k
Muskel1 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Alternatywą jest OBDeleven. Jest legalne i originalne ale należy wykupić roczną lub dwuletnią licencję i ją odpowiednio przedłużać.
Rekomendowane odpowiedzi