ALEX_555 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Czy ktoś z Was ma doświadczenia z instalacją aftermarketowego ekranu dotykowego w B9? Autem jeżdżę już wiele lat i jedyną rzeczą, której mi brakuje jest brak ekranu dotykowego. Znalazłem w sieci wiele filmików pokazujących ekrany dotykowe produkowane do B9 przez Chińczyków. Na Ali jest mnóstwo takiego sprzętu. Niestety nie wiem, jak z jakością tego sprzętu, dźwięku itp. Tu znalazłem coś, co wydaje się się solidne - jest porównanie do stockowego sprzętu oraz podobnych urządzeń. 12.3" LHD/RHD RSNAV Series 5 Android 13 Snapdragon 668 8GB/128GB New DSP, Digital Audio Output, Fast Charge Port for B9 A4/S4/RS4/A5/S5/RS5/Q5/SQ5 RSNAV.COM THIS IS A RESERVATION. Expect a 1.5 month to receive your order. You may need Audi Aux to AMI adaptor and it is NOT included in the kit.... Macie jakieś doświadczenia? Możecie coś polecić? Nie zależy mi wodotryskach, a na tym, żeby móc korzystać z Android Auto za pomocą dotyku. Mam bezprzewodowego Carlink'a, bo obsługa przyciskami czy gałką to dramat, a jakość dźwięku lub połączeń telefonicznych, gdy korzystam z niego jest tragiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi