Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wzmacniacz pobiera prąd w A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwość że coś kliknąłem w moim zielonym menu 2g high i pobiera prąd? Prąd pobiera wmacniacz i panel płyt navigacjo nie wchodzą w tryb uśpienia . Jedynie pomaga wyciegniecie bezpiecznika . Pomoże ktoś @Muskel1widzialem że się znasz na rzeczy pomocy?

Opublikowano

1. Uzupełnij proszę poprawnie profil.

2. Wrzuć pełny auto-scan w formie pliku tekstowego .txt to będziemy dalej działać.

3. Dokładałeś coś do auta? Kamerkę lub inne urządzenie?

Opublikowano

Nie obiecuj sobie za dużo z mojej strony, zerknąć mogę ale cudów też nie potrafię czynić. Tak jak już wyżej napisałem, dojście do ładu w nagrzebanym zielonym menu to nie jest łatwa i oczywista sprawa. W najgorszym przypadku czeka Cię wizytą w ASO i porównanie SVM.

Opublikowano

Właśnie już umówiłem się na wizytę w następnym tygodniu do serwisu ale też nie wiem czy oni coś pomogą .

Opublikowano

Porównanie po SVM załatwi sprawę, bo podłączą auto online i przywróci fabryczne ustawienia.

Opublikowano

Nie odpowiedziałeś na kluczowe pytanie, czy coś zmieniałeś w aucie, że tak zaczęło się dziać? Inaczej zamiast pomóc to będziesz każdemu dokładać do głowy pomysłów.

Opublikowano

Nic nie było zakładane z dnia na dzień zaczęło pobierać prąd 

Opublikowano (edytowane)

A jak wyciągniesz bezpiecznik i włożysz z powrotem to pobór wraca? Otwórz boczek z lewej lub prawej strony i rozłącz wzmacniacz w bagażniku, sprawdzisz w ten sposób czy to radio pobiera prąd, bo nie dostaje sygnału żeby się uśpić, czy sam wzmacniacz.

Edytowane przez Langista
Opublikowano

Jak wyjmę bezpiecznik to od razu radio się wyłącza , wzmacniacz i panel płyt navigacji tak samo . A jak chce wyłączyć panel płyt navigacji przytrzymując guzik to się nie wyłącza tylko wyrzuca płytę a kiedy normalnie się to wyłączało jak przytrzymałem .

A pobór jest duzy a jak wyjmę bezpiecznik to nie ma nikogo więc narazie na noc wyjmuję bo jak nie wyjmę to ledwo odpala

I jest tak że jak wyciągnę i włożę spowrotem bezpiecznik to poboru nie ma dopóki nie przekręcę stacyjki wtedy dopiero się robi pobor

Podejrzewam , że coś musiałem kliknąć w zielonym menu bo na drugi dzień od razu jak coś tam klikałem akumulator się rozładował a tydzień temu stał przez miesiąc nie odpalany i odpalił bez problemu