Szumi209 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Cześć witam, wyczytałem że można zrobić w przedlifcie CarPlay bezprzewodowo , wgrałem już najnowszy soft i mapy , czy ktoś wie i chętnie by wytłumaczył jak to zrobić ?
Muskel1 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Trzeba dokupić moduł i podłączyć do gniazda USB.
Szumi209 Opublikowano 31 Października Autor Opublikowano 31 Października 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Trzeba dokupić moduł i podłączyć do gniazda USB. Ok a jeżeli nie mam opcji w mmi jak ją aktywować ?
Szumi209 Opublikowano 31 Października Autor Opublikowano 31 Października Teraz, Szumi209 napisał(a): Ok a jeżeli nie mam opcji w mmi jak ją aktywować ? W sensie smartfone interface nie mam opcji
Muskel1 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Skoro nie masz w menu opcj to auto nie posiada ASI. Trzeba wymienić pojedyńcze złącze USB na podwójne i uruchomić Android Auto/CarPlay. Tu masz obszerny temat https://a4-klub.pl/topic/478159-android-auto-w-audi-a4-b9/
A4B9 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada (edytowane) @Muskel1 mam w moim CarPlay ale po kablu (przedlift), czy były wersje bezprzewodowe? Edytowane 9 Listopada przez A4B9
Rekomendowane odpowiedzi