Krysztianeq Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Mam problem z otwieraniem szyb z pilota. Po wymienieniu wkładu lusterek z grzaniem i przypisaniu tego kodu do drzwi kierowcy i pasażera (dołączam niżej) przestały się otwierać z pilota. Czy mógłby ktoś powiedzieć czy któraś z tych pozycji odpowiada za to? Czy można również obejść obniżanie lusterka prawego do cofania tz. Jak pozycja pokrętła lusterek jest na środku to wtedy lusterka grzeją a jak przekręcę na prawe lusterko to wtedy się obniża po wbiciu wstecznego ale już nie grzeją lusterka. Z góry dziękuję za pomoc.
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Kto ci powiedział, że to kodowanie jest prawidłowe?
Krysztianeq Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Wziąłem wzór z innego samochodu czy jest prawidłowe nie mam pojęcia ale lusterka grzeją teraz.
Muskel1 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 🤦♂️ Tak się nie robi. Kodowania są indywidualne do danego pojazdu i wyposażenia. Nie wkleja się ich "na pałę" z innego pojazdu.
Krysztianeq Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Mam zdjęcie starego kodu, czy któraś z pozycji odpowiada za sterowanie szybami z pilota?
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Żadna. Musisz przyuczyć pozycje krańcowe szyb w obu sterownikach.
Rekomendowane odpowiedzi