POLONIAHACKER Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Witam serdecznie wszystkich na grupie. Niestety od kilku dni mam problem z odpaleniem rano i po kilkugodzinnym postoju mojej Audi A4 B5 1,9 TDI 110KM AFN. Po calej nocy kręci kręci i jak by paliwa nie dostawało, po wielu próbach łapie łapie i odpala, ale to bardzo długo, zapowietrza się układ, albo paliwo się cofa. Ciepły gaszę, po pół godziny odpala, ale już po kilku godzinach pada. Aku nowe 2 dniowe, filtr paliwa i zaworek zwrotny nowe, ale inne bo u mnie był problem z podstawa filtra, więc kupiłem filtr z rurkami z góry i nowy zaworek i takie zamontowałem. Po wymianie wszystko ładnie pięknie, odpowietrzylem, odpaliłem auto chodziło. Postało kilka godzin i dalej to samo. Miał ktoś może podobny problem? Bo mi już brakuję sił normalnie.
Fazii Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu To może chociaż pokaż co tam wyrzeźbiłeś z tym filtrem bo ewidentnie gdzieś jest nieszczelność.
POLONIAHACKER Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu Za jakieś pół godzinki wyśle foto jak to wygląda. Wcześniej też był ten sam problem, i myślałem wymienić filtr i ten zaworek zwrotny bo myślałem że to może być przyczyną. Ogólnie wokół wtrysków i pompy wtryskowej jest sucho. Zaraz wyśle fotki jak to wygląda 57 minut temu, Fazii napisał(a): To może chociaż pokaż co tam wyrzeźbiłeś z tym filtrem bo ewidentnie gdzieś jest nieszczelność. Już mam zdjęcia. Tak to wygląda. Zaworek zwrotny strzałką do kabiny
Rekomendowane odpowiedzi