axl140 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Witam, Pojawił mi się taki komunikat "SOS funkcja połączenia alarmowego: usterka! Ograniczona dostępność funkcji. Zgłoś się do serwisu". Po podłączeniu pod kompa takie wyświetla błędy (zdjęcie). Czy ktoś najlepiej z woj. śląskiego (jestem z okolic Bielsko - Biała) ogarnął by temat? (wolałbym uniknąć serwisu AUDI). Proszę o kontakt lub namiary na osobę która rozwiąże mój problem. P.S. Dzwoniłem na SOS i połączenie zostało nawiązane i wyświetliła się lokalizacja pojazdu. Pani poinformowała że "coś zrobi," (nie pamiętam dokładnie co powiedziała) i jeśli usterka nie zniknie to będzie trzeba zgłosić się do serwisu. No i nie zniknęła:)
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W przedliftach był problem z anteną na złączu znajdującym się pod konsolą środkową, mniej więcej w okolicy zapinania pasów. Przewód antenowy był niefortunnie załamany (prawie pod kątem 90°) i wpięty w złączkę. Pod wpływem naprężenia prowadziło to po pewnym czasie do tego, że nie łączyło. Być może w polifcie jest gdzieś podobny problem.
Rekomendowane odpowiedzi