Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

seryjne felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie, co sądzicie o felgach montowanych seryjnie w Audi? jeździ ktoś na nich jeszcze czy wszyscy wymienili :?:

Opublikowano
właśnie, co sądzicie o felgach montowanych seryjnie w Audi? jeździ ktoś na nich jeszcze czy wszyscy wymienili :?:

Jezdza jezdza chlopaki ;) Niektorzy wola oryginaly, albo fele od S4 lub RS4, mi osobiscie podobaja sie innych firm :smile:

Opublikowano

O jakich seryjnych felgach mówisz alu , stal :?: Ja osobiście jeżdze na seryjnych najpopularniejszych i najbrzydszych aluminiowych felgach na których wychodziła A4 ale myśle że przyjdzie czas na ich zmiane narazie przeraża mnie ilośc dziur i kolein w drogach i to skutecznie odsuwa mnie od kupna nowych ładnych felg. Góre bierze jednak komfort podróżowania.

Opublikowano
osobiście jeżdze na seryjnych najpopularniejszych i najbrzydszych aluminiowych felgach na których wychodziła A4

Mi sie podobaja te felgi, chetnie bym je sobie kupil na zime , naprawde maja to cos :mrgreen:

Opublikowano
osobiście jeżdze na seryjnych najpopularniejszych i najbrzydszych aluminiowych felgach na których wychodziła A4

Mi sie podobaja te felgi, chetnie bym je sobie kupil na zime , naprawde maja to cos :mrgreen:

No mają to coś ale tylko w zimie :mrgreen:

Opublikowano
No mają to coś ale tylko w zimie

Hehe , na lato za male :razz:

Opublikowano

ja mam 16" i jak dla mnie te fele sa za male, optimum bylyby 18", zeby pasowaly do wieku - 18 lat :D zart, z tym dopasowaniem do wieku a na powazne - teraz nie zwracam uwagi na komfort poza tym jezdze ostroznie i uwazam na dziury :) 18" bylyby cudowne :)

Opublikowano
18" bylyby cudowne

za duze ;) widziales jak u Hugo to wygladalo w B5 ? 17 dla B5 jest wystarczajaca, do teo zawias i :roll:

Opublikowano

wojtas-audi, ja mam takie na sprzedaż to co sie nie odzywasz :?: :lol:

a co do orginałów to jestem jak najbardziej za pod warunkiem że są 17" i wyglądają jak moje :P

15" mi sie znudziły. znaczy jestem młody i nie zależy mi na komforcie tak bardzo jak na radości z jazdy :]

ale co do felg to marzą mi sie fele w rozmiarz przód 9x18" i tył 10x18" z oponkami odpowiednio 225 i 255 : :roll: D pozdro

Opublikowano
znaczy jestem młody i nie zależy mi na komforcie tak bardzo jak na radości z jazdy :]

Tak tak ;) Nam zalezy na tych ludzkich wzrokach, szeptach, zazdrosci :mrgreen: hehehe :twisted:

Opublikowano
znaczy jestem młody i nie zależy mi na komforcie tak bardzo jak na radości z jazdy :]

Tak tak ;) Nam zalezy na tych ludzkich wzrokach, szeptach, zazdrosci :mrgreen: hehehe :twisted:

bez lansu ziąąą, przestajesz istnieć :D

Opublikowano
bez lansu ziąąą, przestajesz istnieć

ziąąą ? co to znaczy ;) , taki to wiek .... wlasnie jest .. :mrgreen: Ale lepiej A4 sie lansowac niz jakas "sportowa" furka ... ( calibra :mrgreen: )

Opublikowano

buuu.....tylko ja mam brzydkie felgi :( szukam i szukam i nic mi nie pasuje w 100%

[ Dodano: 2006-05-30, 00:22 ]

albo cena jest z kosmosu :D

Opublikowano

podzielam zdanie Wojtasa, też wole innych firm. Chociaz mam jakiś sentyment do tych felg, jakie ma Dziarule.

Zawsze lubiłem też te Audiowskie koupaki :)

Bratpit, ale przyznać muszę, że zawsze wolałem srebrne Audi oglądać na tych orginalnych felgach!

Opublikowano

Ja osobiscie uwazam, ze za***iście wyglada samochod na 17'', 18 jak do a4 troche za duze.

Problem w tym, ze 17'' bez zrobionego zawieszenia to widok jest lekko zenujacy, bo nie po to sie montuje 17''zeby samochod wygladal jak terenowka. WIec zawsze dylemat 17 i obnizenie badz jakis inny wariant. Podoba mi sie laczenie felg od wyzszych modeli, np od a6 dlatego pewnie sobie strtzele takie 16 :). Mi juz dupe wytrzeslo w poprzednim samochodzie

pzdr.

Opublikowano
Zawsze lubiłem też te Audiowskie koupaki

Mam na zime, lepszych kolpakow nie ma , teraz powychodzily te kolpaki " ala alu felgi :mrgreen: ) polewkowe , i straszne , do wszystkiego ale nie do AUDI . :twisted:

Opublikowano

RYSIEK ty chyba nie masz problemu z serjnymi felgami w swoim RS4 :razz:

Opublikowano

hehe 420 koników na stalowych 15kach z:

Zawsze lubiłem też te Audiowskie koupaki

:razz:
Opublikowano
RYSIEK ty chyba nie masz problemu z serjnymi felgami w swoim RS4

no nie mam problemu :mrgreen:

ale do koupaków mam sentyment

[ Dodano: 2006-05-30, 21:00 ]

hehe 420 koników na stalowych 15kach z: