Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

seryjne felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jutro ściągam koła i je sprzedaje Koncepcja mi sie zmieniła

Hugo cos Ty ?? wrzucasz 19'' ?? :mrgreen:

Nie , nie. Wrzucam seryjne 15" , ściągam oznaczenia , zwiększam moc i robie cichociemne autko :twisted:

Opublikowano

Nie , nie. Wrzucam seryjne 15" , ściągam oznaczenia , zwiększam moc i robie cichociemne autko :twisted:

to nie jest dobry pomysl z 15''+wieksza moc...opona ma jednak za duzy profil :idea: juz lepiej 16''

Opublikowano
Nie , nie. Wrzucam seryjne 15" , ściągam oznaczenia , zwiększam moc i robie cichociemne autko

No pewnie, za malo masz tych koni :mrgreen: W sumie pomysl fajny, ale pozniej mam nadzieje planujesz powrot do aluskow ?? Pewnie zarobisz jeszcze na nich :twisted:

Opublikowano

to nie jest dobry pomysl z 15''+wieksza moc...opona ma jednak za duzy profil :idea: juz lepiej 16''

Ja nie ścigam się namiętnie na jakichś nielegalnych wyścigach.Czasami jak ktoś się ze świateł sadzi to warto takiego zestresować i objechać go dieslem :lol: Mam alumy 15 z oponami , więc nie będe się bawił w kupowanie 16" :wink:

Opublikowano

Hugo, 15 to naprawde za malo...

Czarny brat na 15 smiga i czasem jak ulanska fantazja sie wlaczy to strach sie bac jak opona sie zgina ( a i na trasie to 15 daje delikatne opoznienie w skrecie...cos o tym moge Ci pwiedziec na PW, wiele doswiadczen z rajdow...moich jak i wielu czolowych rajdowcow z PL, ten profil jest poprostu za duzy zeby opona dobrze sie zachowywala)...powaga..lepiej niepozorne 16"

[ Dodano: 2006-07-07, 04:53 ]

dobrym adminem jestes wic nie chcemy Cie stracic :evil:

Opublikowano

Ja poczekam do zimy.... zaloze zimowki na orginalne alusy a na lato kupie jakies kozackie 16" pajaczaki jakies :)

Opublikowano

RaFi^^GW, bezsensu, chcesz widziec jak wyglada alu po zimie?? zrobie foto dekielkow ktore od tamtego czasu nie byly czyszczone...na zime lepiej zwykle stalki

Opublikowano
RaFi^^GW, bezsensu, chcesz widziec jak wyglada alu po zimie?? zrobie foto dekielkow ktore od tamtego czasu nie byly czyszczone...na zime lepiej zwykle stalki

W B5 przejeździłem chyba z 8 zim na oryginalnych alu i po tym czasie nie było żadnych problemów.Wyglądały naprawde super :) Teraz też śmiga na ori alu w zimie :mrgreen:

Opublikowano

Ja też całą zimę jeździłem na alu, i dotego cały czas stał pod chmurką, a z wygłądu nic nie straciły :mrgreen:

Opublikowano

ja nie wiem czy niemiec jezdzil tez zima na alu czy wrzucal zwykle felgi ... ale alusy sa w bardzo dobrym stanie.... tylko tera sa brudne :P i nie mam czasu ich umyc :) a mam zamiar kupic na lato jakies 16 to na zime orginaly maga byc zeby sie nie marnowaly ...

Opublikowano

a ja poproszę fotki Huga B5 na 18 :cool:

Opublikowano

No ta fotke wlasnie mialem, Hugo piekne autko, takie jak moje , tylko silnik nie ten :mrgreen: Ale ogolnie duzyyy , prawie jak Q7 :razz:

Opublikowano

switnie to wyglada na 18 :cool:

Opublikowano

nie obraź sie Hugo ale to wygląda jakby ta fela była wklejona bo ja za tą felgą widze inną :roll: może to takie złudzenie.

Opublikowano

Kezor bylo mowione ze po pijaku sie nie pisze na forum :mrgreen: Hehe, mysle ze jest ok, tak bylo, a felga napewno nie jest wklejona, tak wyszlo .... :roll:

Opublikowano
może to takie złudzenie.

nie tylko ty masz takie złudzenie :twisted:

Opublikowano

Ja niewiem, wszyscy pijani :roll: :mrgreen: Przeciez to sa spinery :razz:

Opublikowano
bylo mowione ze po pijaku sie nie pisze na forum
musialem gdzies pominac ten temat :lol: a tak powaznie to Keżor, ma racje przygladnalem sie i ta 18 jest tylko przylozona (daje nawet cien na drzwi) a za nia jest jakas mniejsza felga
Opublikowano
nie obraź sie Hugo ale to wygląda jakby ta fela była wklejona bo ja za tą felgą widze inną :roll: może to takie złudzenie.

Gratulacje !!!! Czekałem kto pierwszy zauważy , że coś jest nie tak.Zdjęcie było robione jak tylko kupiłem felgi i na parkingu wyjąłem 1 koło z bagażnika i przyłożyłem do auta , a kumpel zrobił fotke :wink: W tle widać seryjne 15".Widać także po cieniu , jakie rzuca koło przystawione do auta :wink: