darekaudi4 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Hej Mam problem z bluetooth który do wczorajszego dnia działał bez zarzutów ( po odpaleniu auta łączył się z telefonem i można było rozmawiać itp. ) Rano jadąc do pracy zauważyłem że nie ma ikonki bluetooth na MMI i po kliknięciu przycisku TEL jest napis "Proszę czekać". Nie łączy sie z telefonem, nie ma książki z telefonami oraz historii gdzie dzwoniłem. Zrobiłem reset MMI nie pomogło. Co mogło się stać że nagle przestał działać bluetooth. Edytowane 15 Stycznia przez darekaudi4
darekaudi4 Opublikowano 14 Stycznia Autor Opublikowano 14 Stycznia A możesz podpowiedzieć który sterownik odpowiedzialny za bluetooth? 5F czy 09 ?
Muskel1 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 7 godzin temu, darekaudi4 napisał(a): A możesz podpowiedzieć który sterownik odpowiedzialny za bluetooth? 5F czy 09 ? Odpowiedzielny jest 5F ale wykonaj pełny auto-scan i go tu wrzuć.
darekaudi4 Opublikowano 15 Stycznia Autor Opublikowano 15 Stycznia 11 godzin temu, golfagn napisał(a): Zobacz czy inny telefon da się podpiąć. Nie da się podpiąć żadnego telefonu. Ogólnie nie miałem problemu z łączeniem telefonu z samochodem po prostu 2 dni temu przestało działać. Nie pokazuje się ikona bluetooth na MMI.
darekaudi4 Opublikowano 15 Stycznia Autor Opublikowano 15 Stycznia 13 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Odpowiedzielny jest 5F ale wykonaj pełny auto-scan i go tu wrzuć. Hej Zrobiłem auto-scan i jest jeden błąd w 5F ale on ył os samego początku jak kupiłem auto i nie da sie go na tą chwile wykasować. Log-WAUZZZ8K8DA107690-174630km-108510mi.txt
darekaudi4 Opublikowano 15 Stycznia Autor Opublikowano 15 Stycznia Który to bezpiecznik ? Dzisiaj odłączyłem akumulator na 5 min i nic to nie zmieniło ☹️
Muskel1 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia To wciągnięcie bezpiecznika też raczej nic nie da. Możliwe, że MMI ma usterkę.
darekaudi4 Opublikowano 15 Stycznia Autor Opublikowano 15 Stycznia Może coś nie łączy jakaś kostka ? Czasami pomaga odpięcie i ponowne podpięcie kostki. Czy jest możliwość jakoś zdiagnozować MMI. Może test w VCDS ?
darekaudi4 Opublikowano 15 Stycznia Autor Opublikowano 15 Stycznia 1 minutę temu, darekaudi4 napisał(a): Może coś nie łączy jakaś kostka ? Czasami pomaga odpięcie i ponowne podpięcie kostki. Czy jest możliwość jakoś zdiagnozować MMI. Może test w VCDS ? Troche mnie to dziwi bo nic nie grzebałem w VCDS ani w zielonym menu i tak nagle przestało działać a reszta działa
Rekomendowane odpowiedzi