Kowi87 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Cześć, Nabyłem radio android z tej aukcji https://allegro.pl/oferta/radio-android-13-golf-5-v-6-vi-vw-passat-b6-b7-tiguan-touran-t5-6-caddy-8gb-16960780663 Podłączenie i uruchomienie radia przebiegło pomyślnie. Jest łączność z magistralą, pokazuje dane auta itd, ale mam problem z kamerą. Musiałem dokupić adapter RGB CVBS aby uruchomić fabryczną kamerę noi nie uruchomiłem jej bo nie wiem co z czym podłączyć. Adapter wyglada tak GND to masa, mogę ale nie muszę jej podłączać, Reversing control line mam podłaczyć do kabla BACK wiązki radia, natomiast battery + to 12v i tu nie wiem co mam zrobić. Sprzedawca napisał że do niebieskiego kabelka iso, ale ja takiego nie widze w kostce radia. Czarna kostka jest do fabrycznej kostki kamery, czincz widoamo do wejscia video, u mnie to będzie cvbs-in w ostatniej białej kostce radia android.
Rob@k Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Chodziło mu pewnie o niebieski przewód sterujacy ANT CONT. Podaje zasilanie po włączeniu radia.
Rekomendowane odpowiedzi