Sh1rox Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Witam, Zauważyłem u siebie wyciek płynu: Jeśli chodzi o wymianę, to jest tego pełno i nie o to chciałem was zapytać, a o to czy ktoś może stosował zamiennik aluminiowy tego króćca? Taki: Dodatkowo, chciałem zapytać jaki jest numer OEM tego węża co idzie w dół i czy ciężko go wymienić od góry czy trzeba mieć kanał/podnośnik? W razie czego mój vin: WAUZZZ8E12A247698
Hugo Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Na przyszłość wrzucaj zdjęcia na serwer klubowy za pomocą "dodaj plik" w oknie odpowiedzi, ponieważ te zewnętrzne hostingi po jakimś czasie padają i ogólnie robią straszny śmietnik w wyglądzie wpisu. Dziękuję
MichauKR Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Trójnik jak założysz plastikowy to wytrzyma na prawdę długo i po wymianie nie ma problemu. Aluminiowe ludzie zakładali, ale nie wiem jak na dłuższą metę. Co do przewodu do nagrzewnicy, to jego drugi koniec masz kolo akumulatora, wymiana łatwa z góry. Przewód np. z gates około 50zł nie dawno płaciłem. Numer oryginału odszukasz w etce online.
Rob@k Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Sh1rox napisał(a): Dodatkowo, chciałem zapytać jaki jest numer OEM tego węża 8E1819371B
Rekomendowane odpowiedzi