zbyszek.borczyk Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu /Witam Panowie, wrzucam skan , może ktoś dopomoże: głównie chodzi mi o błędy : P13E2 00 - czujnik ciśnienia wewnętrznego na 3 cylindrze 4709 - Brak komunikacji z układem regulacji odstępu od poprzednika ( czy umarł ACC czy tylko kalibracja?) 01319 - Sterownik układu regulacji odstępu od poprzednika (J428) Oprócz tego mam problem z AdBlue - i pytanko: jeżeli z rurki przy wtryskiwaczu AdBlue leci AdBlue to możliwe że padł właśnie wtryskiwacz (znany komunikat usterka AdBlue:1000 km) Nie sugerujcie się błędami od zasilania w różnych miejscach - sprawdzane byłe różne przewody, przekaźniki i kostki od systemu AdBlue i trochę tego powchodziło. Scan-WAUZZZ8K0FA149676-20250130-1638-215330km.txt
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Wykasus wszystkie błędy, pojeździj i dopiero wykonaj auto-scan i go tu wrzuć, aby sprawdzić które błędy powracają. To tutaj nie ma sensu podejmować się diagnostyki.
zbyszek.borczyk Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Tu mam świeższy scan ale bez błędu na 3 cylindrze bo on pojawia się po 20-30 km od wykasowania.Scan-WAUZZZ8K0FA149676-20250130-1708-215330km.txt
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Najprawdopodobniej radar padł, lub wiązka/wtyczka/bezpiecznik uszkodzone.
Rekomendowane odpowiedzi