WojtekRS5 Opublikowano 4 Marca Autor Opublikowano 4 Marca Carbony na swoim miejscu Tego tu brakowalo 2 2
WojtekRS5 Opublikowano 9 Marca Autor Opublikowano 9 Marca W dniu 5.03.2025 o 21:52, Tomafx napisał(a): No ładne ładne, naprawdę ładne. Dzięki
dawid195a Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca W dniu 2.03.2025 o 18:03, WojtekRS5 napisał(a): Na razie mało jeżdżę , zrobilem 1600km na koniec marca jestem umówiony na powłoką ceramiczna i folie PPF .Na pewno będzie robiony full front i może coś więcej Łooo Panie jak to siadło , idał jak dla mnie 10/10, mega dobra decyzja.
PIXI Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca (edytowane) Wojtek!!!!! Mam - a... , nie wiem co napisać - zatkało mnie . ... mimo, ze zmieniłeś z A6 C7,5 Competition , co mnie zaskoczyło - na "ErEsA piatego" to pewnie poranna kawa w drodze do pracy, rozlewa się na tych karbonach , a nad pisuarem na stacji benzynowej "ręce tak się trzęsą" że kafelki są żółte - bo moc jest słuszna . A tak już na poważnie fura zejeXXsta ... a, o mody się nie pytam..... bo wiem, ze wszystko będzie ze smakiem . Gratulacje spełnienia marzeń i niech się "kółka kręcą" !!!!! P.S. POZDROWIONKA i DoZoBa czenia w B.T. Edytowane 16 Marca przez PIXI
WojtekRS5 Opublikowano 21 Marca Autor Opublikowano 21 Marca W dniu 16.03.2025 o 01:41, PIXI napisał(a): Wojtek!!!!! Mam - a... , nie wiem co napisać - zatkało mnie . ... mimo, ze zmieniłeś z A6 C7,5 Competition , co mnie zaskoczyło - na "ErEsA piatego" to pewnie poranna kawa w drodze do pracy, rozlewa się na tych karbonach , a nad pisuarem na stacji benzynowej "ręce tak się trzęsą" że kafelki są żółte - bo moc jest słuszna . A tak już na poważnie fura zejeXXsta ... a, o mody się nie pytam..... bo wiem, ze wszystko będzie ze smakiem . Gratulacje spełnienia marzeń i niech się "kółka kręcą" !!!!! P.S. POZDROWIONKA i DoZoBa czenia w B.T. Hehe oj to już nie jest to co na poduszkach w A6, ale nie narzekam Dzięki Adam i dozoba w B.T
Rekomendowane odpowiedzi