dawid195a Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia I Wy wszyscy na letnich of course ? 🤪 P.s Fotki ładne , a jak wybiera się felgę zlotu jak dwa auta mają taka samą hehe? Też bym na nią zagłosował 1
WojtekRS5 Opublikowano 16 Kwietnia Autor Opublikowano 16 Kwietnia 9 godzin temu, dawid195a napisał(a): I Wy wszyscy na letnich of course ? 🤪 P.s Fotki ładne , a jak wybiera się felgę zlotu jak dwa auta mają taka samą hehe? Też bym na nią zagłosował Ja, natürlich Tego ci nie powiem jak się wybiera , ale Mateusz był tylko w sobote na pare godzin to może dlatego... 1
WojtekRS5 Opublikowano Piątek o 19:43 Autor Opublikowano Piątek o 19:43 (edytowane) Siema , wiem ze Rotor z Q8 siedzi dobrze , ale jest ciężki i waży prawie 18kg sztuka , myślę że do budy RS6 RS7 to spoko, ale do RS5 czy RS4 to za ciężka felga , ogólnie chciałem zobaczyć jak się jezdzi na oponach o profilu 275 25 21 i jakoś nie ma tragedii, po za tym że czuć każdego liścia Druga sprawa jak dla mnie 21 cali w RS5 dużo lepiej siada jednak przy obniżonym zawieszeniu , a teraz sie dowiedzialem ze przez gwarancje na razie nie mogę założyć sprężyny obniżających czy kombinować z KW to na tą chwile odpuszczam 21 cali i wracam do 20 cali. Tak więc szukałem coś ciekawego i rzadko spotykanego .W końcu trafiłem coś mocno limitowane a konkretnie kute felgi od Audi RS4 Edition 25 Years mega lekkie i w rozmiarze w 9x20ET18... Felgi są fabrycznie nowe i były na nich opony Pirelli Corsa, ale to bardziej opony torowe , twarde itp, i zamówiłem coś uniwersalnego czyli Michelin PS4S Nie bawem foty na aucie ... Edytowane Piątek o 19:46 przez WojtekRS5 1 3
BartoszSoldier Opublikowano Piątek o 20:19 Opublikowano Piątek o 20:19 To takie trochę znęcanie się na Audi maniakach, wrzucaj te felgi i pokaż te foty 1
Rob@k Opublikowano Piątek o 21:24 Opublikowano Piątek o 21:24 Ty to dopiero jesteś świr (w pozytywnym sensie). Te felgi są obłedne, pokazuj jak najszybciej na aucie.
Rekomendowane odpowiedzi