Kindzixx Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Jest ktoś w stanie dowiedzieć się jakie miałem fabryczne radio? Mam zapisane coś takiego Radioodbiorniki 8UD Radio "Concert Tutaj Vin pojazdu WAUZZZ8EX6A008673
Kindzixx Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 23 minuty temu, Hugo napisał(a): Dzięki za info, a wiesz może jaki ono ma nr? Bo mam zamiar kupić je ale nie chce kupić z a4 b6 jeśli takie były tam montowane
Hugo Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Numer 2 Audi A4/Avant (2001 - 2005) - poszczegolne czesci. oryginalne akcesoria. *nie jest mozliwa funkcja 'fi'. > VAG ETKA Online > Nemiga.com NEMIGAPARTS.COM Katalogi części samochodowe. Auto części zamienne VAG ETKA Online...
Kindzixx Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 57 minut temu, Hugo napisał(a): Numer 2 Audi A4/Avant (2001 - 2005) - poszczegolne czesci. oryginalne akcesoria. *nie jest mozliwa funkcja 'fi'. > VAG ETKA Online > Nemiga.com NEMIGAPARTS.COM Katalogi części samochodowe. Auto części zamienne VAG ETKA Online... Takie? 8E0035186L dołożyłem kierownicę multi więc to radio powinno obsługiwać multi? Czy nie wiesz? Taśma 12pin i moduł q więc jest okej
Rekomendowane odpowiedzi