stan8080 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Witam . Podeślę ktoś z Państwa jak zdemontować tapicerkę klapy bagażnika, potrzebuje wymienić kamerę cofania a wiem że bez demontażu tapicerki się nie obejdzie. Szukałem tematu ale go brak. Pozdrawiam , dziękuję
Muskel1 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Montageübersicht - Verkleidung unten für Heckklappe, Limousine.pdfVerkleidung unten Heckklappe aus- und einbauen,.pdf
stan8080 Opublikowano 15 Lutego Autor Opublikowano 15 Lutego Dzięki wielkie . Tak myślałem że Ty coś poratujesz. Jeszcze raz dzięki. 1
stan8080 Opublikowano Niedziela o 14:37 Autor Opublikowano Niedziela o 14:37 Nie działa, kamery przód i boki działają a tył wysiadł. Sprzedający mówił że od jakiegoś czasu raz działała raz nie.
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 15:36 Opublikowano Niedziela o 15:36 Musisz uważać aby nie kupić przypadkiem tej zwykłej kamery wstecznej. Zwykła kamera wsteczna jest inna od kamery wstecznej pod 360°
stan8080 Opublikowano Niedziela o 16:53 Autor Opublikowano Niedziela o 16:53 Właśnie coś na ten temat już wyczytałem, ma być bez modułu jeśli chodzi o 360. Mogę wykorzystać modułu poprzedni ?
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 17:03 Opublikowano Niedziela o 17:03 Kamery 360° mają osobny sterownik dla wszystkich kamer, który zamontowany jest w bagażniku w lewym boczku. Jeżeli wymieniasz kamerę wsteczną w systemie kamer 360°, to wymieniasz tylko kamerkę, sterownik w bagażniku pozostaje ten sam (trzeba oczywiście przeprowadzić po tym kalibrację). Pomimo tego że zwykła kamera wsteczna i kamera wsteczna 360° wyglądają optycznie tak samo, to różnią się od siebie właśnie tym, że w zwykłej kamerze wstecznej sterownik zintegrowany jest już w kamerze (w kłamce). Kamera wsteczną 360° wymaga natomiast osobnego sterownika (ten zamontowany w bagażniku).
stan8080 Opublikowano Niedziela o 17:12 Autor Opublikowano Niedziela o 17:12 Ok , a masz może jakiś namiar link na taką właśnie kamerkę, używka może być napewno tańsza będzie. I jeszcze sprawa kalibracji , kto to może zrobić albo jak to można samemu zrobić ?
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 17:28 Opublikowano Niedziela o 17:28 Numer części powinien być 565827566 ale upewnij się w ASO po VINie. Kalibrację albo w ASO albo u osób posiadających sprzęt i wiedzę (ODIS i maty kalibracyjne pod system kamer 360°)
Rekomendowane odpowiedzi