Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A5 B10 - problem z konfiguracją koloru srebrnego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałem porozmawiać, podyskutować, zapytać Was.

Przymierzam się do zakupu A5 B10. Najpierw chciałem konfigurować, teraz zastanawiam się nad czymś "od ręki" z roku 2024 żeby było trochę taniej ale nie w tym rzecz.

Chciałem skonfigurować sobie samochód srebrny w zewnętrznym Sline i za cholere nie mogę. Nie można połączyć koloru z Sline. Dla mnie bardzo dziwne. 

Czy macie jakąś wiedzę na ten temat? Czy ktoś się z tym spotkał? 

W spotach reklamowych jeździ piękny srebrny Avant, na stronie Audi tak samo bardzo ładny srebrny Avant w zewnętrznym Sline, a skonfigurować nie można... 🤦‍♂️

Pytam Was, bo wiecie zazwyczaj więcej niż sprzedawcy, którzy nie potrafią mi odpowiedzieć na moje pytanie (przynajmniej Ci, których pytałem).

Nie mówię już o fakcie, że srebrny z reklam, a srebrny na żywo to dwa inne odmienne światy. 

Już myślałem, że może ta konfiguracja jest np. tylko do S5 ale nie bo ten ze strony Audi ma znaczek A5 na klapie i serio nie wiem i chętnie się dowiem. 

Opublikowano

To znak, żebyś wziął Daytonę :grin: 

Opublikowano
2 minuty temu, Hugo napisał(a):

To znak, żebyś wziął Daytonę :grin:

Dlatego zastanawiam się nad gotowcem z placu i tyle 🙂 

Ale dalej chciałbym znać odpowiedź na moje pytanie. Niby śmieszne ale ciekawe.

Opublikowano
1 minutę temu, Wrzecion09 napisał(a):

Ale dalej chciałbym znać odpowiedź na moje pytanie. Niby śmieszne ale ciekawe.

Tak sobie wymyślili po prostu, że jak bierzesz pakiet stylistyczny S line ze sportowym zawieszeniem, to nie ma opcji wziąć koloru srebrnego Florett. Nie wiem czy podzielą się konkretną informacją dlaczego tak jest :) Spróbować możesz, ale to musisz pisać od razu do Audi Niemcy, bo z nimi można pogadać. 

Opublikowano

na ten moment S-line nie łączy się ze srebrnym lakierem. tak wymyślił sobie importer i tego nie przeskoczysz. jeżeli poszukujesz oferty na auto do produkcji lub z wyprzedaży odezwij się, pracuję w Audi Bydgoszcz.

Opublikowano

Dzięki za odp.