Kola1 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Witam . Zmieni mi ktoś lampy w przedlifcie ze zwykłych H7 na xenon nie skrętny zgodnie ze sztuką żeby wszystko było jak należy ? Dolnośląskie, Lubuskie, Opolskie lub Wielkopolska ? Wynagrodzenie do ustalenia, nie będę skąpił , dogadamy się. Kompletnie się na tym nie znam a denerwują mnie te H7 żarówki. Proszę o kontakt lub polecenie kogoś.
Kola1 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu Dodam że spryskiwacze reflektorów mam fabrycznie założone od nowości, działają co któreś spryskanie lub jak długo przytrzymam sprysk, takze z tego co wyczytałem zostało samopoziomowanie dołożyć. Auto to a4 b8 allroad z 2010, salon Polska
Langista Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Nikt tak o nie dokłada ekstra w fabryce o wiele droższego zderzaka ze spryskami. Sprawdzałeś po Vin czy powinieneś mieć ksenon? Nie zdziwi mnie jak wystarczy tylko lampy zmienić bo ktoś wcześniej zaliczył dzwona i na nowe lampy za 5000 nie starczyło.
Muskel1 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Można bez problemu było dobrać w konfiguratorze spryskiwacze w wersjach lamp halogenowych. Niektóre pakiety zawierały także spryskiwacze pomimo braku ksenonów.
Langista Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Tylko po co? Przecież to całkowicie mija się z sensem, te spryskiwacze to największy scam jaki można było wymyśleć, to jak myć szybę przez naplucie na nią.
Rekomendowane odpowiedzi