Kola1 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Witam . Zmieni mi ktoś lampy w przedlifcie ze zwykłych H7 na xenon nie skrętny zgodnie ze sztuką żeby wszystko było jak należy ? Dolnośląskie, Lubuskie, Opolskie lub Wielkopolska ? Wynagrodzenie do ustalenia, nie będę skąpił , dogadamy się. Kompletnie się na tym nie znam a denerwują mnie te H7 żarówki. Proszę o kontakt lub polecenie kogoś.
Kola1 Opublikowano 14 Marca Autor Opublikowano 14 Marca Dodam że spryskiwacze reflektorów mam fabrycznie założone od nowości, działają co któreś spryskanie lub jak długo przytrzymam sprysk, takze z tego co wyczytałem zostało samopoziomowanie dołożyć. Auto to a4 b8 allroad z 2010, salon Polska
Langista Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Nikt tak o nie dokłada ekstra w fabryce o wiele droższego zderzaka ze spryskami. Sprawdzałeś po Vin czy powinieneś mieć ksenon? Nie zdziwi mnie jak wystarczy tylko lampy zmienić bo ktoś wcześniej zaliczył dzwona i na nowe lampy za 5000 nie starczyło.
Muskel1 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Można bez problemu było dobrać w konfiguratorze spryskiwacze w wersjach lamp halogenowych. Niektóre pakiety zawierały także spryskiwacze pomimo braku ksenonów.
Langista Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Tylko po co? Przecież to całkowicie mija się z sensem, te spryskiwacze to największy scam jaki można było wymyśleć, to jak myć szybę przez naplucie na nią.
Kola1 Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca 11 godzin temu, Langista napisał(a): Nikt tak o nie dokłada ekstra w fabryce o wiele droższego zderzaka ze spryskami. Sprawdzałeś po Vin czy powinieneś mieć ksenon? Nie zdziwi mnie jak wystarczy tylko lampy zmienić bo ktoś wcześniej zaliczył dzwona i na nowe lampy za 5000 nie starczyło. - Reflektor główny 8BD Halogenowe reflektory główne - Układ mycia reflektorów 8X1 układ mycia reflektorów Normalnie mam w wyposażeniu auta takie dwa podpunkty. Ale temat nie jest o dyskusji czy komuś spryski potrzebne do halogenów były kto to zamawiał w fabryce tylko czy ktoś mi się podejmie doposażeniu w xenony. Robił ktoś już to i ma ochotę zarobić trochę $$$ ?
Langista Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Fajne jajka, kiedyś na forum ktoś tu oferował firmę pod Warszawą która zajmuje się takimi modami, niestety nie wiem jak się nazywali. Google wypluwa jedynie: https://codemyaudi.pl/ https://retrofitcar.pl/ Ale sam musisz poszukać opinii o nich, więcej nie pomogę.
Rekomendowane odpowiedzi