Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmiana lamp H7 na Xenon w Audi A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Zmieni mi ktoś lampy w przedlifcie ze zwykłych H7 na xenon nie skrętny zgodnie ze sztuką żeby wszystko było jak należy ? Dolnośląskie, Lubuskie, Opolskie lub Wielkopolska ? 

Wynagrodzenie do ustalenia, nie będę skąpił , dogadamy się. Kompletnie się na tym nie znam a denerwują mnie te H7 żarówki. Proszę o kontakt lub polecenie kogoś.

Opublikowano
  • Autor

Dodam że spryskiwacze reflektorów mam fabrycznie założone od nowości, działają co któreś spryskanie lub jak długo przytrzymam sprysk,  takze z tego co wyczytałem zostało samopoziomowanie dołożyć. Auto to a4 b8 allroad z 2010, salon Polska

IMG_20240829_213803.jpg

Opublikowano

Nikt tak o nie dokłada ekstra w fabryce o wiele droższego zderzaka ze spryskami. Sprawdzałeś po Vin czy powinieneś mieć ksenon? Nie zdziwi mnie jak wystarczy tylko lampy zmienić bo ktoś wcześniej zaliczył dzwona i na nowe lampy za 5000 nie starczyło.

Opublikowano

Można bez problemu było dobrać w konfiguratorze spryskiwacze w wersjach lamp halogenowych. Niektóre pakiety zawierały także spryskiwacze  pomimo braku ksenonów.

Opublikowano

Tylko po co? Przecież to całkowicie mija się z sensem, te spryskiwacze to największy scam jaki można było wymyśleć, to jak myć szybę przez naplucie na nią.

Opublikowano

To Twoje zdanie. 

Opublikowano
  • Autor
11 godzin temu, Langista napisał(a):

Nikt tak o nie dokłada ekstra w fabryce o wiele droższego zderzaka ze spryskami. Sprawdzałeś po Vin czy powinieneś mieć ksenon? Nie zdziwi mnie jak wystarczy tylko lampy zmienić bo ktoś wcześniej zaliczył dzwona i na nowe lampy za 5000 nie starczyło.

- Reflektor główny 8BD Halogenowe reflektory główne

- Układ mycia reflektorów 8X1

układ mycia reflektorów

Normalnie mam w wyposażeniu auta takie dwa podpunkty. Ale temat nie jest o dyskusji czy komuś spryski potrzebne do halogenów były kto to zamawiał w fabryce tylko czy ktoś mi się podejmie doposażeniu w xenony. Robił ktoś już to i ma ochotę zarobić trochę $$$ ?

Opublikowano

Fajne jajka, kiedyś na forum ktoś tu oferował firmę pod Warszawą która zajmuje się takimi modami, niestety nie wiem jak się nazywali. 

Google wypluwa jedynie:

https://codemyaudi.pl/

https://retrofitcar.pl/

Ale sam musisz poszukać opinii o nich, więcej nie pomogę.