OLIVER Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Witam Panowie .Jest możliwość zdemontować pod autem takie koło pasowe od sprężarki klimy ? Próbowałem i popuściłem śrubkę M6 ta co na foto widać i nic nie popuściło więc odpuściłem i postanowiłem zasięgnąć porady tu . Dodam że nigdy takiego zabiegu nie robiłem więc pytam a coś mi szmera na biegu jałowym jak zdejmę pasek to faktycznie delikatny szmer się wydobywa jak za kręcę kołem a przecież sprężarka stoi Jak by ktoś podpowiedział jak się go zdejmuje i czy coś specjalistycznego jest potrzebne? Dzięki
Dev Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Łatwiej będzie Ci zdemontować kompresor i zrobić to na stole. Masz już drugie sprzęgło ?
OLIVER Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu Jeszcze nie kupowałem sprzęgiełka Na razie zamówiłem ściągacz bo mi na pewno będzie potrzebny. i myślałem pierwsze ściągnąć i zobaczyć łożysko ,może wystarczy go wymienić . Co do roboty na stole to wiadomo że komfort jest bez porównania ale wiąże się to z od ciągnięciem czynnika .Zobaczę jak dojdzie ściągacz . Dzięki Dev za wiadomość 👍
Rekomendowane odpowiedzi