Giluś1990 Opublikowano Środa o 16:00 Opublikowano Środa o 16:00 Siemka. Tak macie rację bo jest błąd grzałki termostatu!!! WSZYSTKO ODPOWIETRZONE TAK JAK NALEŻY PO WYNIANACH CZYJNIKÓW. Nie do końca byłem obeznany w blokach pomiarowych czujników temperatury i czytałem sporo na tym i innych forach. Przyczyna w moim przypadku była prosta bo wentylator się uruchamia na zapłonie. Nie jest to też awaria modułu przy wentylatorze jak w kilku przypadkach była opisywana na forum. Tutaj mamy zapłon i włączony wentylator na zimnym silniku. Czujnik zamiennik noł name od około 6 lat. Pytanie odnośnie % blok 130 grupa thermostat. To normalne że tak się otwiera jak jest w nim grzałka zepsuta?? Z tego co się naczytałem to ta grzałka jest po to aby szybciej termostat się otworzył a ja zauważyłem że auto nagrzewa się w zależności od czujnika temperatury które montowałem. Stary czujnik NOŁ NAME błąd i start wentylatora na zapłonie i zimnym silniku po nocy. Nowy oryginalny czujnik VW nie pokazuje temperatury na zegarach. Stary oryginalny czujnik OK. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. Następny log. Oczywiście zimny silnik stary czujnik No Name. Wentylator włącza się i wyłącza przy około 50* Po skasowaniu błędu wentylator się wyłącza czy to na zapłonie czy na włączonym zimnym silniku. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. Stary Oryginalny czujnik z 2006 roku VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. A tutaj Nowy Oryginalny czujnik. Styki wyczyszczone. Nie pokazuje temperatury na liczniku. KONTROLKA NA DESCE O PRZEGRZANIU PO OKOLO 20 KM POZA MIASTEM. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs.
Rekomendowane odpowiedzi