wadza Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Miałem uszkodzony czujnik ciśnienia klimatyzacji i rozładowywał mi akumulator. Wymieniłem akumulator bo miał 13 lat i padł całkiem. Po wymianie czujnika problem z rozładowanym akumulatorem minął ale przestały mi działać zapalniczki. Bezpieczniki w bagażniku po prawej stronie są ok a vcds nie pokazuje błędów.
Muskel1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Jak sprawdzałeś i które bezpieczniki sprawdzałeś? Sprawdź probówką bezpiecznik 1 oraz 4. Wyciągnij je i włóż kilka razy w gniazda.
wadza Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Sprawdzałem miernikiem wszystkie w bagażniku z prawej strony. Jutro wyciągnę i włożę je kilka razy. Sprawdzałem też gniazda zapalniczek miernikiem i brak prądu.
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Sprawdzałeś czy do gniazd zapalniczek dochodzi masa?
wadza Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Sprawdzałem miernikiem i pokazuje 0
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Żaróweczką ( np. H7) z dwoma przewodami, jeden (długi) przewód do klemy + na aku, drugi do bieguna masy gniazda zapalniczki.
wadza Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Jutro sprawdzę i dam znać. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi