Krakers2211 Opublikowano Poniedziałek o 16:06 Opublikowano Poniedziałek o 16:06 Witam wszystkich. Od pewnego czasu jestem posiadaczem SQ5 z USA. Mam problem z niektórymi funkcjami. Mianowicie nie działa mi kamera cofania ani wizualizacja parktronica mam tylko sygnał dźwiękowy. Klimatronik też podświetla się na szaro. Poprzedni właściciel mówił że coś jest namieszane w zielonym menu. Pomoże ktoś ogarnąć temat? Z góry dzięki i pozdrawiam.
Muskel1 Opublikowano Poniedziałek o 16:24 Opublikowano Poniedziałek o 16:24 Masz z przodu i z tyłu czujniki PDC? Masz przycisk PDC na środkowej konsoli?
Krakers2211 Opublikowano Poniedziałek o 16:58 Autor Opublikowano Poniedziałek o 16:58 Jak trzeba mogę zrobić zdjęcia. Ale to jutro bo do pracy zaraz jadę.
Muskel1 Opublikowano Poniedziałek o 17:30 Opublikowano Poniedziałek o 17:30 Zrób też zdjęcia z wszystkich ustawień i pozycji z zielonego menu zakładek Car. Napisz jakie masz wyposażenie. ACC, webasto, asystenty.
Krakers2211 Opublikowano Wtorek o 18:04 Autor Opublikowano Wtorek o 18:04 Zdjęcia z ustawien i rozkodowany VIN WA1CGAFP4FA096537.pdf
Muskel1 Opublikowano Wtorek o 19:59 Opublikowano Wtorek o 19:59 Po dokonanych zmianach reboot jednostki MMI wciskając jednocześnie 3 zaznaczone na poniższym zdjęciu przyciski.
Krakers2211 Opublikowano Środa o 11:14 Autor Opublikowano Środa o 11:14 Jasna cholera.! Królu złoty jesteś wielki. Wszystko wróciło. Tylko mam jeszcze pytanie. Jest możliwość pozbyc się z ekranu "Ogrzewanie postojowe"? Nie mam tego w wyposażeniu a na ekranie jest nie aktywne.
Muskel1 Opublikowano Środa o 12:17 Opublikowano Środa o 12:17 W zielonym menu masz odznaczone ogrzewanie postojowe tak jak ma być. Wejdź w ten podpunkt co tam pokazuje.
Muskel1 Opublikowano Środa o 15:37 Opublikowano Środa o 15:37 Po dokonanej zmianie reboot jednostki MMI (trzema przyciskami).
Krakers2211 Opublikowano Środa o 17:38 Autor Opublikowano Środa o 17:38 Nie wiem jak Ci dziękować. Wszystko już jest tak jak powinno być.
Muskel1 Opublikowano Środa o 17:45 Opublikowano Środa o 17:45 Nie ma sprawyUdanego bezwypadkowego użytkowania i szerokiej drogi!
Krakers2211 Opublikowano wczoraj o 08:49 Autor Opublikowano wczoraj o 08:49 Mam jeszcze jedno pytanie. W ustawieniach car mam ustawienie swiatel ambiente podświetlone na szaro. Nie mogę nic włączyć. Według dekodera VIN mam dodatkowe oswietlenie wewnętrzne. Idzie to jakoś ustawic?
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 12:06 Opublikowano wczoraj o 12:06 Masz lampki podświetlania przestrzeni nóg?
Krakers2211 Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu Tak. Mam lampki z przodu i z tyłu nad nogami.
Muskel1 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu W zielonym menu jest wszystko ustawione ale bez zmiany kodowania tego nie uruchomisz w czasie jazdy.
Krakers2211 Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu Próbowałem to wlaczyc na postoju. Czyli rozumiem że muszę szukać kogoś z kabelkiem żeby zmienił kodowanie?
Muskel1 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Na postoju lampki świecą się tylko gdy otworzysz drzwi. Aby funkcjonowały jako oświetlenie ambiente, czyli w czasie jazdy z możliwością regulacji jasności z poziomu MMI, muszą zostać odpowiednio zakodowane np. za pomocą VCDS.
Rozwiązanie Krakers2211 Opublikowano 23 godziny temu Autor Rozwiązanie Opublikowano 23 godziny temu Ok. Dzięki wielkie za informację. Pozdrawiam i zamykam temat.
Rekomendowane odpowiedzi