DD_AllroadB9 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Cześć, chciałem zaktualizować soft w moim MMI. Obecnie mam Firmware version: P3638 (MU: 0917). MIB-Helper podpowiada najnowszą wersję: MHI2Q_ER_AUG22_P5152 (MU: 1329), tyle, że chwilowo nie wiem skąd go pobrać, bo stronka https://mibsolution.one leży Ma ktoś może ten plik? No i pytanie czy aktualizacja pójdzie "z marszu", czy najpierw powinienem wrzucić jakąś wersję pośrednią? O wyłączeniu aktualizacji B&O pamiętam Bash'a i patch jak rozumiem, musze po aktualizacji wrzucić ponownie? Dzięki za wszelkie info i ewentualnie za pliki.
Koalakm Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Jest caly watek na forum o aktualizacji Chwila szukania...
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 24 minuty temu, DD_AllroadB9 napisał(a): P5152 Wersja ta nie istnieje jako update. Ostatnia wersja update to P5092. Reszta na temat aktualizacji jest już wielokrotnie obszernie na forum opisana
Tom A4 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Tylko czekać jak powstanie za chwile nowy temat. Ratunku kto naprawiam mib.
DD_AllroadB9 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 45 minut temu, Koalakm napisał(a): Jest caly watek na forum o aktualizacji Chwila szukania... Przeglądałem. Jeśli mi tam umknęła odpowiedź na pytanie o konieczność instalacji wersji pośredniej, to postaram się tą informację odszukać. 42 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Wersja ta nie istnieje jako update. Ostatnia wersja update to P5092. Reszta na temat aktualizacji jest już wielokrotnie obszernie na forum opisana Wersję, jaką podałem, zwrócił mi MIB-helper, stąd pytanie No i czy jest jakieś alternatywne źródło do pobrania plików? 13 minut temu, Tom A4 napisał(a): Tylko czekać jak powstanie za chwile nowy temat. Ratunku kto naprawiam mib. Eee tam póki co zbieram wiedzę, nie zabieram się za takie rzeczy nieprzygotowany Tak czy siak, dzięki za szybki odzew Wróciłem do Audi, po 14-u latach jazdy Subaru, więc potrzebuję chwili, żeby się przestawić M.I.B. już odpaliłem, mapy zaktualizowałem, teraz się zbroję w kabelkologię, żeby CarPlay odpalić. A że zawodowo zajmuję się IT, to lubię mieć wszystko "up to date" i stąd te pytania o aktualizacje. pozdrawiam i miłego dnia
Tom A4 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu jak masz dwa usb to zdna kabelkologia nie potrzebna jak nie masz to już inna bajka
DD_AllroadB9 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 2 minuty temu, Tom A4 napisał(a): jak masz dwa usb to zdna kabelkologia nie potrzebna jak nie masz to już inna bajka nie mam mam 1+aux, takze kabelki, moduł i rozbieranie mnie czeka...
Rekomendowane odpowiedzi