czarny108 Opublikowano wczoraj o 12:21 Opublikowano wczoraj o 12:21 Panowie, zawsze na forum znalazlem pomoc, liczę, że i tym razem się uda. Otóż, według mechanika tylny dyfer zaczyna wydawać delikatne odglosy. Szukałem używek, pytanie tylko jaki to moze być rodzaj ? JKP? Pacjent to s4 B8 manual 2010 skrzynia zdaje się KMR. 1. Jaka jest kompatybilność między poszczególnymi typami? 2. Czy dyfer z np. 3.0 TDI Manual podejdzie do S4 Manual? 3. Czy to jest pilna sprawa, czy można pojechać do Chorwacji i wrócić, czy to się rozsypie? Bo szczerze, coś tam delikatnie slychać, ale tylko w momencie jak się zloży tylne fotele, wyłączy nawiewy i radio. Normalnie bym na to nie zwrócił uwagi... 4. Wymieniać, regenerować? Będę wdzięczny za pomoc
Dev Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu dyfer masz JKQ a czy wejdzie JKP tego nie wiem przełozenie 37/10
czarny108 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu Dzięki serdecznie, a nie orientujesz się, czy wszystkie JKQ są takie same? Czy wejdzie np. z 3.0TDI manual, czy musi być z S4? Dużo roboty jest ze zmianą?
Rozwiązanie Dev Opublikowano 8 godzin temu Rozwiązanie Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Każdy dyfer o takim samym oznaczeniu jest taki sam więc pasują zamiennie. masz zwykly dyfer wiec wystarczy podnośnik i godzina roboty Z aktywnym dyfrem jest trudniej, trzeba rozkręcić troche więcej srub Edytowane 8 godzin temu przez Dev
czarny108 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu Dzięki serdeczne, jeżeli mogę się jakoś zrewanżować to zapraszam. Dzięki za pomoc raz jeszcze.
Rekomendowane odpowiedzi