grzywka-1970 Opublikowano Środa o 09:33 Opublikowano Środa o 09:33 Witam ,mam pytanie do pasjonatów a mianowicie jakie klocki mogą iść na pierwszy montaż w Q 5 ,ewentualnie co dobrać podobnego , co mechanik to inne zdanie .Chciałbym założyć coś z czego będę zadowolony i ewentualnie jest zbliżone do ORI bo ktoś to dla nich produkuje 😉 W/g mojej skromnej wiedzy ,choć nie wiem na 100 % na pierwszy montaż idzie Brembo Pozdrawiam
grzywka-1970 Opublikowano Środa o 15:53 Autor Opublikowano Środa o 15:53 4 godziny temu, Dev napisał(a): kup Ferodo Dzięki , czy jeszcze coś można brać pod uwagę czy nie zawracać sobie głowy? Mi bardzo warsztat polecał Textara ale nie trudno się domyśleć dlaczego 🙃
grzywka-1970 Opublikowano Środa o 19:08 Autor Opublikowano Środa o 19:08 ☺️ Godzinę temu, Dev napisał(a): tez dobre Dev ,jak zwykle zasiejesz 😂 to na co się decydować ? Dobra pociągnę zapałki
Dev Opublikowano Środa o 19:31 Opublikowano Środa o 19:31 9 godzin temu, grzywka-1970 napisał(a): Witam ,mam pytanie do pasjonatów a mianowicie jakie klocki mogą iść na pierwszy montaż w Q 5 ,ewentualnie co dobrać podobnego , co mechanik to inne zdanie . a co mówią ?
grzywka-1970 Opublikowano Środa o 19:36 Autor Opublikowano Środa o 19:36 Polecali generalnie Textara ,mają A 6 ,montują i jest ok ,samochody właścicieli ,ale czemu nie poznać innego zdania ,ja na forum ,jeszcze wcześniej mając a 4 nigdy się nie zawiodłem stąd moje pytanie 😃 Bynajmniej tu gdzie mam zamiar zrobić , inni polecali TRW , ATE ,kolega założył do Q 7 komplet ,tarcza i klocek Zimmermann i był zadowolony , tylko prawdę mówiąc nie wiem co u mnie jest ,tzn tarcza i klocek , Niemiec jak znam życie wkładał komplet ,widać że tarcze były wymieniane .generalnie mi potrzebny tył ..
Rekomendowane odpowiedzi