koka05 Opublikowano wczoraj o 12:57 Opublikowano wczoraj o 12:57 Witam posiadam taka wersje mmi. Chciałbym zaktualizować mapę. Czytałem na forum co trzeba zrobić jakie pliki pobrać. itd ale nigdzie nie mogę znaleźć plików z mapą pod mija nawigację. Na mib solutions na mib helper szukałem nie wiem nie moge zanieść. Jak by ktoś mógł podesłać linka .
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 14:40 Opublikowano wczoraj o 14:40 Jednostka musi mieć wgrany patch w przeciwnym razie nie rozpozna map.
koka05 Opublikowano wczoraj o 14:42 Autor Opublikowano wczoraj o 14:42 Tak wiem patcha mam znalazłem na forum od congo czy kongo .
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano wczoraj o 14:46 Rozwiązanie Opublikowano wczoraj o 14:46 https://mega.nz/file/Q4Fwybbb#1JhkWwc9Y_J9kpHVn1biMy7PER-2D3Ef_05JCpcC4uY Musisz użyć przeglądarki Google Chrome do ściągnięcia, bo Mozilla Firefox nie daje rady z tak wielkim pakietem.
koka05 Opublikowano wczoraj o 15:15 Autor Opublikowano wczoraj o 15:15 Ok bede próbował.To jest najnowsza tak ?
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 15:39 Opublikowano wczoraj o 15:39 Wersja P350 z 2024r., ostatnia dostępna do tego systemu. Nowsze nie wyszły.
koka05 Opublikowano wczoraj o 15:55 Autor Opublikowano wczoraj o 15:55 Okej.Apowiedz jak bym podniósł soft to coś sie zmieni. Mam zamiar wymienić port na podwójny abym miał andrid auto czy na tym sofcie też będzie działać.?
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 16:09 Opublikowano wczoraj o 16:09 13 minut temu, koka05 napisał(a): Okej.Apowiedz jak bym podniósł soft to coś sie zmieni Niewielkie zmiany są zawsze. 14 minut temu, koka05 napisał(a): Mam zamiar wymienić port na podwójny abym miał andrid auto czy na tym sofcie też będzie działać.? Będzie.
koka05 Opublikowano wczoraj o 16:21 Autor Opublikowano wczoraj o 16:21 To tak patch później mapa wypakować na kartę i aktualizacja ,a punkty poi jak dodać.
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 16:34 Opublikowano wczoraj o 16:34 Nie, najpierw aktualizacja, patch dopiero mapy.
koka05 Opublikowano wczoraj o 16:44 Autor Opublikowano wczoraj o 16:44 Okej a punkty poi też przez update czy z menu sie wybiera i wskazuj z kad ma pobrać.
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 16:49 Opublikowano wczoraj o 16:49 Także to jest opisane już wielokrotnie na forum, włącznie z linkami. Pomęcz wyszukiwarkę...
koka05 Opublikowano wczoraj o 17:34 Autor Opublikowano wczoraj o 17:34 Pomęczę pomęczę. A jak napotkam taki problem jak poniżej to błąd 1555mam zrobić jak opisane w artykule poniżej bo ja nie mam vc. https://a4-klub.pl/topic/479351-aktualizacja-virtual-cockpit/
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 17:37 Opublikowano wczoraj o 17:37 Tak. Nie musisz mieć VC. Instalacja Firmware posadziła błąd w sterowniku 5F a nie 17 (VC) i tak też będzie u Ciebie po aktualizacji.
Rekomendowane odpowiedzi