Kacper000 Opublikowano Wtorek o 12:58 Opublikowano Wtorek o 12:58 Witam co myślicie o pomyśle pomalowania tych słupków środkiem boll do plastików czarny ? Są troszkę zarysowane
Rob@k Opublikowano Wtorek o 16:26 Opublikowano Wtorek o 16:26 Ta farba fajnie pokrywą. Malowałem nią kiedyś plastiki wewnętrzne w megance. Spróbuj gdzieś kawałek na próbę w mało widocznym miejscu. Przetrzyj delikatnie drobnym papierem ściernym, i odtlusc.
Kacper000 Opublikowano Wtorek o 16:44 Autor Opublikowano Wtorek o 16:44 17 minut temu, Rob@k napisał(a): Ta farba fajnie pokrywą. Malowałem nią kiedyś plastiki wewnętrzne w megance. Spróbuj gdzieś kawałek na próbę w mało widocznym miejscu. Przetrzyj delikatnie drobnym papierem ściernym, i odtlusc. Co myślisz o papierku 150 potem 400 i 600 ?
tass Opublikowano Wtorek o 17:23 Opublikowano Wtorek o 17:23 150 na plastiku narobi głębokich rys, ja bym polecił allegro.pl ALLEGRO.PL tego typu włókninę 1
Rob@k Opublikowano Wtorek o 17:30 Opublikowano Wtorek o 17:30 Jak najbardziej. Nie musisz stopniować. Delikatnie zmatuj.
Kacper000 Opublikowano Wtorek o 17:32 Autor Opublikowano Wtorek o 17:32 (edytowane) 2 minuty temu, Rob@k napisał(a): Jak najbardziej. Nie musisz stopniować. Delikatnie zmatuj. Dobra dzięki moim zdaniem spoko modzik i napewno będzie to przyjemne dla oka.A tak swoją drogą robiłem tak właśnie uchwyty na przyciski szyb tym środkiem i wyszło rewelacyjnie Edytowane Wtorek o 17:33 przez Kacper000
greg2505 Opublikowano Środa o 17:15 Opublikowano Środa o 17:15 (edytowane) Miałem pomalowane tą farbą dolne listwy drzwi s-line, farba bardzo dobrze się trzymała , a na zewnątrz wiadomo bardziej narażona była na uszkodzenia, polecam, ja poza zmatowieniem dałem podkład zwiększający przyczepność do tworzyw sztucznych Edytowane Środa o 17:16 przez greg2505
hk570i Opublikowano wczoraj o 07:15 Opublikowano wczoraj o 07:15 (edytowane) A jak to plastik nie lakierowany to może by spróbować bardzo delikatnie opalarką czy lepiej hot-air? Po drugie tragedii to jeszcze tu nie ma, a gumy czy lakiery w sprayu jak się zarysują to może w ogóle wyglądać tak sobie.\ Tu ktoś modził plus jeszcze dressing: Jak usunąc głębokie rysy na plastiku - strona 4 - Plastiki - Kosmetyka aut | Największe polskie forum o Auto Detailingu KOSMETYKAAUT.PL i tutaj na jasnym, może dlatego efekt nie był jakiś szałowy: Regeneracja plastików opalarka ? - Plastiki - Kosmetyka aut | Największe polskie forum o Auto Detailingu KOSMETYKAAUT.PL Czy regeneracja plastików opalarka to dobry sposób ? Efekt jest zadowalający? Czy później występują jakieś skutki uboczne ? To samo pewnie będę niedługo w B5 robił... niestety poczciwa 80 miała plastiki niemal dosłownie nie do zdarcia, 8 lat codziennego użytkowania, buty z piachem i prawie ani śladu. Edytowane wczoraj o 07:17 przez hk570i
Langista Opublikowano wczoraj o 09:15 Opublikowano wczoraj o 09:15 Nic tym w Audi nie zdziałasz, za twarde plastiki.
Kacper000 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu No rzeczywiscie mozna sprobowac opalarką może się to ładnie wyrówna.
Kacper000 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu Choć uważam że tą strukturę zupełnie na gładko można zmatowić i potem malować.
Langista Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Chodziło mi o opalarkę. Stopisz materiał a nie wyrównasz.
Rekomendowane odpowiedzi