artwer Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Witajcie Chcialem wymienic glosniki w przednich drzwiach i nie moge zdjac listwy ozdobnej za nic zeby odkecic sroby; podwazam lekko od dolu i probuje przesowac do przodu, drgnie na 2 mm i dalej nie idzie.Juz nie wiem co mam zrobic.
Kolkov Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Zdjąć listwę ozdobną żeby wymienić głosnik? Nie kumam. Zdemontowałeś boczek?
artwer Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 ok, to pytanie takie; zeby wymienic glosniki w przednich drzwiach trzeba zdjac tapicerke, czy pod liswa ozdobna sa sroby do odkrecenia? bo na forum wyczytalem ze sa.
duffy Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 nie ma tam srubek 2 malutkie na samej gorze wkrecane od boku i przy raczce najpierw jedna a pozniej pod oslonka 2 i wyciagasz boczek do gory
artwer Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 boczek do gory? ale co najpierw pociagnac zeby nie pourywac tych plastikowych spinek?
Kolkov Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 jakich spinek? odkręcisz w/w śruby (pamietaj o śrubie pod osłonką przy rączce) i pociągnij do góry, przecież tam jest uszczelka przy szybie, której w inny sposób nie zdejmiesz uważaj na linkę od klamki i kable od elektryki, a głosnik masz przykręcony do boczku właśnie powodzenia i listwę dekoracyjną zostaw w spokoju
Perfidny Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 dokładnie :> , nie ma potrzeby wyciągać tej listwy , wystarczy zdemontować tapicerkę , bodajże 3-4 śrubki odkręcane krzyżakowym śrubokrętem , następnie z wyczuciem ciągniesz całość do góry i do siebie , i masz dostęp do wszystkiego
artwer Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 dziekuje za podpowiedzie, mam nadzieje ze sobie poradze.
Rekomendowane odpowiedzi