Opublikowano 22 Kwietnia 201016 l Rossi_46 super wyglada , B8 ma ta zalete ze w smunie nie trzeba do niego S-line ( zderzakow ) bo i tak wyglada agresywnie i fajnie.Jedyna rzecza ktora bym zmienil to gril na czarna optyke bo az sie prosi
Opublikowano 22 Kwietnia 201016 l Autor tez bym zmienił ale nie ma nigdzie w dobrych pieniążkach od black line..w serwisie sie cenia strasznie ;(
Opublikowano 23 Kwietnia 201016 l Dajcie foty jak macie zamontowane to radyjko midlanda, Kuredu coś wspominał że ma w łokciu, ciekawi mnie jak to wykombinował, Yo
Opublikowano 26 Kwietnia 201016 l http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t72908.0.html;highlight=cb+w+pod%C5%82okietniku proszę bardzo
Opublikowano 30 Maja 201016 l Autor -Nowe fele od S5 oryginał audi 19" -Grill czarny połysk Jednak 19 dopiero wygląda co sądzicie o zderzakach od s line? *sam nie wiem bo dużo sie nie różnią....
Opublikowano 30 Maja 201016 l -Nowe fele od S5 oryginał audi 19" -Grill czarny połysk Jednak 19 dopiero wygląda co sądzicie o zderzakach od s line? *sam nie wiem bo dużo sie nie różnią.... felgi kox
Opublikowano 31 Maja 201016 l -Nowe fele od S5 oryginał audi 19" -Grill czarny połysk Jednak 19 dopiero wygląda co sądzicie o zderzakach od s line? *sam nie wiem bo dużo sie nie różnią.... wyglada rewelka super ta felgapasi do tego auta. Co do Slinow to jak dla mnie do B8 nie trzeba , juz seria wyglada agresywnie i fajnie a roznica jest kosmetyczna.
Opublikowano 13 Września 201015 l Autko jest prze kozak:) Szacun Kacper za mody:) Miałem okazje widzieć na żywo i uwierzcie że zdjęcia nie oddają klimatu i wyglądu autka:) Szerokości dla Ciebie i zapraszam do mnie:)
Opublikowano 17 Września 201015 l Fura fajna ale fela jakas lipna - do wymiany na coś z pazurem - RS etc ... ?
Opublikowano 17 Września 201015 l ale fela jakas lipna - do wymiany na coś z pazurem - RS etc ... ? jak widze felge RS na Audi to mi sie zachciewa bo taka oblatana
Opublikowano 23 Września 201015 l ale fela jakas lipna - do wymiany na coś z pazurem - RS etc ... ? jak widze felge RS na Audi to mi sie zachciewa bo taka oblatana który wzór ? wszystko kwestia gustu
Opublikowano 30 Października 201015 l Autor Jednak s-line został założony sorki za jakość zdjęć ale były na szybko robione tel.
Opublikowano 30 Października 201015 l przedni i tylni zderzak od S-line :?: też poproszę PW o kosztach jeśli można oczywiście
Opublikowano 1 Listopada 201015 l Czemu PW a nie na forum ? :gwizdanie: Wydechy też ORI S-line czy jakaś alternatywa ?