rya Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Da się cofnąć zmiany? Chciałem zmienić wartości wtryskiwacza 4 z 5 (ten kod na wtrysku) i je przełożyć celem ustalenia czy to na pewno wtrysk mi leje, a nie zauważyłem i zmian dokonałem na 3 wtrysku. W logach nic nie mam poza nową wartością.
Muskel1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 2 minuty temu, rya napisał(a): Da się cofnąć zmiany? Tzn?
rya Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu no nie wiem jaka wartość była wcześniej w efekcie mam dwie takie same wartości na dwóch wtryskach
Muskel1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Nie zapisałeś sobie kodu który był na starym wtrysku? Powinien być widoczny na starym wtrysku.
rya Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu zapisałem dwa które chciałem zmienić a zmienił się ten co nie potrzeba. Te kody na wtryskach są nieaktualne.
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Jaki kod chcesz na którym wtrysku wpisać?
rya Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu 4 zamienić z 5. Ale te kody mam. Najpierw chce odzyskać kod z 3 ale nie wiem jaki był.
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Rozwiązanie Opublikowano 5 godzin temu Teraz, rya napisał(a): Najpierw chce odzyskać kod z 3 ale nie wiem jaki był. Jeżeli go nie zapisałeś to możliwe, że znajdzesz przeprowadzoną zmianę adaptacji w folderze debug.
rya Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Dzięki wielkie, był ten kod w tym folderze.
Rekomendowane odpowiedzi