pipen Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Cześć, chcę wymienić spryskiwacze na mgłowe podgrzewane. Jakie są nr tych części?
Muskel1 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu W B9 nigdy takich nie było. Musisz z innych marek/modelów zamontować.
pipen Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): W B9 nigdy takich nie było. Musisz z innych marek/modelów zamontować. Ok to wiem ale wiem że ludzie zakładają do naszych modeli spryskiwacze od innych Audi na A6.
Rozwiązanie duzy616 Opublikowano 5 godzin temu Rozwiązanie Opublikowano 5 godzin temu Może to Cię zainteresuje Oryginalne podgrzewane dysze spryskiwaczy do AUDI Doposażanie aut, Sklep z częściami, Oryginalne części Audi Seat Skoda VW Sklep z częściami samochodowymi SHOP.VAGSYSTEMS.COM Oryginale podgrzewane dysze spryskiwaczy do Audi A4 A5 A6 A7 A8 i Q7
pipen Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu 22 minuty temu, duzy616 napisał(a): Może to Cię zainteresuje Oryginalne podgrzewane dysze spryskiwaczy do AUDI Doposażanie aut, Sklep z częściami, Oryginalne części Audi Seat Skoda VW Sklep z częściami samochodowymi SHOP.VAGSYSTEMS.COM Oryginale podgrzewane dysze spryskiwaczy do Audi A4 A5 A6 A7 A8 i Q7 Dzięki o to mi chodziło
Rekomendowane odpowiedzi