lidoo Opublikowano Środa o 16:24 Opublikowano Środa o 16:24 Trasa zrobiona, dalej wzbudza. Nowy auto-scan załaczony. 16075025.txt
Muskel1 Opublikowano Środa o 18:13 Opublikowano Środa o 18:13 Albo wiązka gdzieś uszkodzona albo sterownik telematyki ma usterkę. Gateway nie może się z nim skomunikować, co może być powodem nieusypiania. Jeżeli miałbym strzelać, to to drugie, bo one padają nagminnie w poliftach.
lidoo Opublikowano Środa o 18:29 Opublikowano Środa o 18:29 (edytowane) A może ten akumulatorek jest już za słaby? Wiesz może jaki koszt wymiany w serwisie? Edytowane Środa o 18:30 przez lidoo
Muskel1 Opublikowano Środa o 18:34 Opublikowano Środa o 18:34 Wątpię. Cena nie jest tutaj największym problemem. Brak dostępności sterownika jest tutaj problemem. https://a4-klub.pl/topic/504766-brak-zasięgu-lte-w-audi-a4-b9/page/2/#findComment-5818928
Muskel1 Opublikowano Środa o 18:46 Opublikowano Środa o 18:46 Ciekawe jak sprawa będzie wyglądała, jak odepniesz sterownik telematyki. Czy przejdzie w stan uśpienia.
lidoo Opublikowano Środa o 18:56 Opublikowano Środa o 18:56 Sprawdzę, najpierw podpiąć vcdsa, wyłączyć zapłon i dopiero odpiąć sterownik? A zaniedbałem to, miałem samochód jeszcze rok na gwarancji, i myślałem ze to błahostka ....
Muskel1 Opublikowano Środa o 19:05 Opublikowano Środa o 19:05 Odepnij sterownik, zarygluj auto pilotem i zmierz po pobór prądu spoczynkowego.
lidoo Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Po odpięciu, dalej to samo, Za co ten ConBox odpowiada poza System Sos, Głupio wydać 1700 eur, ale pobór prądu podczas zimy no nie przelewki.
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 4 minuty temu, lidoo napisał(a): Za co ten ConBox odpowiada Między innymi za komunikację z telefonem, Android Auto etc.
Rekomendowane odpowiedzi