Szumi209 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Cześć czy powie ktoś jak zakodować regulację subwoofera w mmi ? Bo niestety brak
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu To nie jest kwestia kodowania i nie we wszystkich się da. Wrzuć zdjęcie wersji z czerwonego menu. Jki masz wystem Audio? ASS czy B&O?
Szumi209 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): To nie jest kwestia kodowania i nie we wszystkich się da. Wrzuć zdjęcie wersji z czerwonego menu. Jki masz wystem Audio? ASS czy B&O? Ass praktycznie miałem najzwyklejszy ale dołożyłem suba i zakodowałem go , coś czytałem że trzeba zrobić parametryzacje i chciałem się właśnie dowiedzieć jak dołożyć możliwość regulacji subem Ok zaraz poszukam
Szumi209 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): To nie jest kwestia kodowania i nie we wszystkich się da. Wrzuć zdjęcie wersji z czerwonego menu. Jki masz wystem Audio? ASS czy B&O? Ogólnie to mam mhs2 mib hs najnowsza aktualizacja bo pod koniec temtego roku robiłem aktualizacje map i mmi
Szumi209 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): To nie jest kwestia kodowania i nie we wszystkich się da. Wrzuć zdjęcie wersji z czerwonego menu. Jki masz wystem Audio? ASS czy B&O? MHS2_ER_AU_P2035 to tak ?
Szumi209 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Muskel1 napisał(a): Zapomnij. Ok
Szumi209 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Szumi209 napisał(a): Ok A coś wiadomo na temat jak zrobić parametryzacje ?
Szumi209 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Muskel1 napisał(a): Jaką parametryzacjiě? Po co? Nie wiem chciałbym się właśnie dowiedzieć bo tak wyczytałem dużo osób pisze że po parametryzacj lepiej gra , nawet nie wiem co to ta parametryzacja stąd pytanie
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Rozwiązanie Opublikowano 2 godziny temu To zapytaj tych co pisali...
Rekomendowane odpowiedzi