Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Parametryzacja sterownika 09 w Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuję plik zdc pod vcp do sterownika 09 8W0907063BC.zdc mam licencję z vcp ale go nie mają i nie mogą go zdobyć odp ze ten sterownik ma jakąś dziwną strukturę danych itp jeśli ktoś posiada taki plik to będę bardzo wdzięczny PS

Opublikowano

Mogę wgrać zdalnie jeżeli posiadasz głowicę VAS

image.png.f33ce124f5e0126d9185e06d836ea628.png

Opublikowano
  • Autor

Mam taką głowice

20250725_100325.jpg

Opublikowano

enet lub VAS6154A 

Opublikowano
  • Autor

Nie mam dostępu do takich głowic,no cóż zostaje Mi tylko szukać takiego pliku gdzieś indziej 🤔

Dodam też że jeśli ktoś posiada taki plik pod głowice VCP to chętnie się wymienię na jakiś inny plik ponieważ obecnie posiadam pełną licencję do serwisu z plikami vcp

Opublikowano

Kup sobie enet za parę złotych, bo to niewielki koszt i kolega @turzol wgra Ci zdalnie. Plików .zdc z VCP nie da się wymieniać między sobą, bo są przypisane do konkretnej głowicy.

Opublikowano

Tu masz do kupienia jak nie znajdziesz, to są pliki do ODISa ale gdzieś widziałem opis jak je przekonwertować na VCP.

DATASET.VW-GEKO.COM

Opublikowano
  • Autor

Ok Dziękuję za link zamawiam i się odezwę do kolegi turzol

Witam przyszedł kabelek a teraz podpowie ktoś jak poprawnie go zainstalować do kompa chodzi Mi czy jakoś dodatkową apke program mam zainstalować żeby była możliwość wgrać zdalnie parametryzacje?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Napisz na pw do kolegi @turzol, który zaproponował Ci zdalną parametryzację, to pomoże Ci skonfigurować ustawienia sieciowe.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam Kolegów odświeżam temat posiada ktoś plik do parametryzacji sterownika bcm1 09 8W0907063BC.zdc ponieważ jeden z kolegów turzol napisał wyżej że pomoże wgrać Mi go zdalnie,nie może znaleźć na to czasu🫣

Opublikowano

Tak jak już wyżej napisałem, nic Ci to nie da, że ktoś wrzuci własny plik .zdc z VCP, bo go u siebie nie uruchomisz. VCP przypisuje pliki do danej głowicy i tylko ona jest w stanie go wgrać.

W dniu 22.10.2025 o 09:33, Daniel0605 napisał(a):

8W0907063BC.zdc

Alternatywnie, skoro już zakupiłeś kabel, to możesz zarejestrować się i ściągnąć program VCTool i tam za 50 kredytów jest plik do parametryzacji, który sam wgrasz.

Screenshot (616).png