Daniel0605 Opublikowano Czwartek o 20:38 Opublikowano Czwartek o 20:38 Witam potrzebuję plik zdc pod vcp do sterownika 09 8W0907063BC.zdc mam licencję z vcp ale go nie mają i nie mogą go zdobyć odp ze ten sterownik ma jakąś dziwną strukturę danych itp jeśli ktoś posiada taki plik to będę bardzo wdzięczny PS
turzol Opublikowano wczoraj o 05:05 Opublikowano wczoraj o 05:05 Mogę wgrać zdalnie jeżeli posiadasz głowicę VAS
Daniel0605 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu Nie mam dostępu do takich głowic,no cóż zostaje Mi tylko szukać takiego pliku gdzieś indziej 🤔
Daniel0605 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu Dodam też że jeśli ktoś posiada taki plik pod głowice VCP to chętnie się wymienię na jakiś inny plik ponieważ obecnie posiadam pełną licencję do serwisu z plikami vcp
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Kup sobie enet za parę złotych, bo to niewielki koszt i kolega @turzol wgra Ci zdalnie. Plików .zdc z VCP nie da się wymieniać między sobą, bo są przypisane do konkretnej głowicy.
RaThek Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Tu masz do kupienia jak nie znajdziesz, to są pliki do ODISa ale gdzieś widziałem opis jak je przekonwertować na VCP. Just a moment... DATASET.VW-GEKO.COM
Rekomendowane odpowiedzi