Tomaszek704 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Cześć, mam pytanie, albo prośbę, potrzebuje się dowiedzieć czy jest podłączony stały + na panel klimatyzacji jednostrefowej w audi q5 2012, ewentualnie jakiś schemat gdzie to można sprawdzić.
Muskel1 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Ta szersza (20 pinowa) wtyczka, pin 19 masz zacisk 30. Czerwony przewód o przekroju 1,0 mm². W jakim celu? Edytowane 7 Sierpnia przez Muskel1
Tomaszek704 Opublikowano 7 Sierpnia Autor Opublikowano 7 Sierpnia Mam radio concert i chciałem zrobić obwód elektryczny z wyłącznikiem do zasilania BLS-B11 (blutooth) bo nie idzie tego złożyć żeby działało z włączonym radiem, zasilania z włożonym kluczykiem też nie dało sie zrobić, bo sterowane can, chyba że masz inny pomysł, żeby dało sie słuchać telefonu na wyłączonym zapłonie. Q5 2012 przedlift.
Muskel1 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Ze skrzynki bezpieczników dokładając bezpiecznik. Jeżeli podepniesz się pod panel klimatyzacji, nie zapomnij także dodać bezpiecznika między panelem a tym modułem.
Tomaszek704 Opublikowano 14 Sierpnia Autor Opublikowano 14 Sierpnia Zrobiłem jak pisałeś z bezpiecznikiem za panelem, plus dioda żeby nie cofało napięcia na resztę gniazd zapalniczki
Rekomendowane odpowiedzi