Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Akcja serwisowa 90TS - sprawdzenie sterownika jednostki komunikacji w Audi A4 B9

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Muskel1,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, antioedipus napisał(a):

Ja mam potwierdzoną wizytę na jutro w jednym z trójmiejskich serwisów, zobaczymy. Moja A4 została wyprodukowana w styczniu 2020 r. - być może ma to wpływ na kolejność wizyt.

U mnie jedyny irytujący objaw to na razie całkowite rozłączanie się samochodu z internetem co 2-3 miesiące, naprawiane przeze mnie poprzez ręczne wyciągniecie na kilka minut bezpiecznika nr 9, rząd B. 

Ok daj znać już po co i jak ogarneli 

Opublikowano

Generalnie wszystko w porządku poszło. Wykonali update softu w module telematyki i przy okazji poprosiłem o aktualizację MMI do 4398 (ten już niestety odpłatny - ale z uwzględnieniem zniżki - tj. za 500 zł). Niestety czeka mnie pilna wymiana akumulatora, więc ew. dalsze spostrzeżenia i uwagi później😉

Opublikowano

Super dzięki mam tylko ostatnie pytanie czy nagrzebali ci coś w kodowaniu jakie miałeś indywidualne (czytaj nie orginalne ) , ewentualnie kamery,  asystencji auto hold . 

Ale tak czy inaczej ważne że się ogarnelii i to sprawnie 

Swoją drogą do wysokiej wersji podnieśli ci MMI 👍

Oczywiście patrząc na rocznik 

Niestety mój serwis nadal milczy po ostatnim info że nadal nie mają wytycznych 😱

Pozdrawiam 

Opublikowano
1 minutę temu, dziki24 napisał(a):

Super dzięki mam tylko ostatnie pytanie czy nagrzebali ci coś w kodowaniu jakie miałeś indywidualne (czytaj nie orginalne ) , ewentualnie kamery,  asystencji auto hold . 

Hej, nic z takich rzeczy nie miałem u siebie, wszystko "stockowe".

• Lubię to 1