dankrol Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Witam, przepraszam jeśli zły dział. Jestem posiadaczem auta (Audi A4 B9 Lift TDI - zegary analogowe) od kilku miesięcy i zastanawia mnie czy podczas zapłonu, nawet w cieple dni, kontrolka świec żarowych nie powinna się na chwilę zaświecić razem z innymi kontrolkami podczas zapłonu? Nie ma żadnych błędów - pytam z czystej ciekawości. Edytowane 9 godzin temu przez dankrol
dankrol Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie powinna. Dzięki za info! Pozdrawiam.
RALF76 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu w przedlifcie zapala się na 1sek jak na filmie, w polifcie zmienili?
dankrol Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Co ciekawe, w instrukcji użytkownika w spisie kontrolek/ikonek nie ma opisu ikony świec żarowych. Czy ona w zimie w ogóle działa podczas dogrzewania czy z niej zrezygnowali? W analogowych zegarach widzę, że fizycznie jest ale teraz gdy jest ciepło (mam auto od maja) nie zaświeca się nawet na chwilę podczas zapłonu. Edytowane 4 godziny temu przez dankrol
Rekomendowane odpowiedzi