Kamilsliwa Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Witam Świeci sie błąd poduszki nie działa regulacja elektryczna przód tył oraz oparcia nie ma komunikatu niezapiętych pasów. Przez jakiś czas około 5 minut regulacja przód tył oraz oparcia działa. Aktualnie działają tylko lędźwie, po stronie pasażera wszystko ok. Kupiłem fotele skórzane z wentylacją i grzaniem reg elktr. przód tył i lędźwie. To że wentylacja nie będzie mi działać to wiem. Wcześniej miałem fotel „kratę” materiałowy z elektryczną reg lędźwi oraz przód tył, oparcie i grzanie. Dodam że kostki kierowcy się różnią zielonej nie mogę wpiąc są inaczej piny ułożone. Kostki pasażera są takie same. Zamontowałem stara poduszkę w nowych fotelach podłączyłem przykręciłem fotele i świeci mi się błąd poduszki na zegarach, którego nie mogę usunąć. 944485 B101E 15 czujnik położenia siedzenia kierowcy .. Panowie proszę o pomoc Edytowane 3 godziny temu przez Kamilsliwa
Kamilsliwa Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Dodam jeszcze że zauważyłem że u mnie brakuje wtyczki zielonej ale na wszystkich innych aukcjach też tak jest że fotel kierowcy ma 3 wtyczki zielonej brak .. 1 zdjęcie model foteli który jest nowy 2 zdjęcie stare fotele wtyczki
P.Wiśnia Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Według schematu za pozycje siedzenia kierowcy odpowiada czujnik G553. Przewód idzie z pinu 54 wtyczki ABS do pinu 8, czarnej 10 pinowej wtyczki siedzenia. Przewód idący w fotelu ma kolor czarno/żółty. U ciebie takiego przewodu nie widzę. A to nie są przypadkiem fotele z B8? A tutaj schemat:
Rekomendowane odpowiedzi