tomasz.ss Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Witajcie. Pilnie potrzebuje pomocy bo mam problem z moim B6 1.8T AVJ. A mianowicie mam problem z szarpaniem zaraz po odpaleniu na zimnym, faluje dlawi się aż do zgaśniecie czasami.... tak sie dzieje na biegu jałowym a jak się rozgrzeje to problem ustaje. Podczas jazdy nieodczuwalne wogóle że jest jakiś problem. Podpiąłem VCDS i jest jeden błąd 17535 "Fuel Trim; Bank 1 (Mult) P1127 - 35-00 System too Rich" Załączam też logi dynamiczne, prośba o analiza i podpowiedz co może być. Wtrysk leje na 1 banku czy co się dzieje? LOG-01-000-dynamiczne.csv
Łukasz13 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Z tego loga nic nie wynika, zrób prawidłowe logi, w aucie jest lpg? zacznij od sprawdzenia czy po jezdzie na samej benzynie tez jest ten problem.
tomasz.ss Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Tak w aucie jest LPG ale problem jest na benzynie. Na samej benzynie robiłem też logi. Edytowane 2 godziny temu przez tomasz.ss
Rekomendowane odpowiedzi