patryk1811 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Witam po wrzuceniu biegu wstecznego nie palą sie żarówki bezpiecznik jest ok jakies pomysły?
Langista Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Czujnik światła wstecznego w skrzyni biegów.
patryk1811 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Langista napisał(a): Czujnik światła wstecznego w skrzyni biegów. Wlasnie zauważyłem że bezpiecznik był spalony wymieniłem na nowy i swiatła działają tylko że wywala bezpiecznik po 5 sekundach.
patryk1811 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Teraz, patryk1811 napisał(a): Wlasnie zauważyłem że bezpiecznik był spalony wymieniłem na nowy i swiatła działają tylko że wywala bezpiecznik po 5 sekundach. Dopóki nie wrzucę wstecznego bezpiecznik jest ok
Rob@k Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Gdzieś jest zwarcie. Odepnij kostkę od czujnika i zobacz czy spali bezpiecznik. Jeśli nie masz przyczynę, jeśli tak szukasz winy w przewodach
patryk1811 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, Rob@k napisał(a): Gdzieś jest zwarcie. Odepnij kostkę od czujnika i zobacz czy spali bezpiecznik. Jeśli nie masz przyczynę, jeśli tak szukasz winy w przewodach Od czujnika w skrzyni tak ?
Rob@k Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 11 minut temu, patryk1811 napisał(a): Od czujnika w skrzyni tak ? Tak
patryk1811 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 19 minut temu, Rob@k napisał(a): Gdzieś jest zwarcie. Odepnij kostkę od czujnika i zobacz czy spali bezpiecznik. Jeśli nie masz przyczynę, jeśli tak szukasz winy w przewodach A gdzie w razie czego lecą te przewody ?
Rob@k Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu To już musisz pytać kolegów co mają dojścia do schematów
P.Wiśnia Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu (edytowane) Sygnał ze skrzyni biegów: Główne zasilanie skrzynki bezpieczników z akumulatora Bezpiecznik S231 (numer: 31, 15A) Łączenie (OBD2) Łączenie (G70) Złącze 10-pinowe, brązowe (punkt połączeniowy, skrzynka elektroniczna, komora wyrównawcza) przełącznik świateł cofania w skrzyni biegów Złącze 17-pinowe, czerwone (punkt połączeniowy, skrzynka elektroniczna, komora wyrównawcza) Moduł komfortu (Złącze 12-pinowe, czarne, pin 7) Schemat 1: Schemat 2: Edytowane 18 minut temu przez P.Wiśnia
Rekomendowane odpowiedzi