...radek... Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Witam. Czy przy przebiegu 230k wymieniać profilaktycznie podkładki pod wtryskami? Jeśli tak proszę o nr części. Ewentualnie co jeszcze wymienić przy tej operacji? Vin WAUZZZF47KA017965. Pzdr
P.Wiśnia Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Jeżeli coś działa, to tego nie ruszaj. No chyba że masz już jakieś objawy z tym związane. Jeżeli już chcesz to zrobić to potrzebujesz: O-ring: WHT 000 884 O-ring: WHT 006 497 Pierścień uszczelniający: 059 130 519 Śruba z gniazdem wielozębnym: WHT 005 478 Uszczelka pokrywy zaworów: 03L 103 483S Edytowane 9 godzin temu przez P.Wiśnia
...radek... Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Podczas jazdy przy dodawaniu gazu w przedziale 1800-2200obr słyszę takie delikatne "cykanie" i za cholerę nie mogę znaleźć co to może być. Nie ma znaczenia czy ciepły czy zimny. Mechanik zasugerował, że może właśnie wtryski. Edytowane 9 godzin temu przez ...radek...
Rozwiązanie P.Wiśnia Opublikowano 9 godzin temu Rozwiązanie Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, ...radek... napisał(a): Podczas jazdy przy dodawaniu gazu w przedziale 1800-2200obr słyszę takie delikatne "cykanie" i za cholerę nie mogę znaleźć co to może być. Nie ma znaczenia czy ciepły czy zimny. Mechanik zasugerował, że może właśnie wtryski. W poprzednim poście dałem ci listę rzeczy które potrzebujesz. Edytowane 9 godzin temu przez P.Wiśnia
...radek... Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu Teraz, P.Wiśnia napisał(a): W poprzednim poście dałem ci listę rzeczy które potrzebujesz. Wielkie dzięki. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi