Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przyciski kierownicy Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaoferowałem Ci multifunkcyjną, podgrzewaną kierownicę wraz z łopatkami w cenie 200 PLN. Wystarczy, że przełożysz swojego airbaga i temat ogarnięty. Ty jednak nadal szukasz nie wiadomo czego. Za chwilę będziesz szukał jakiegoś brakującego kabelka, albo wtyczki. Czy na prawdę warto?

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, zertaul napisał(a):

Zaoferowałem Ci multifunkcyjną, podgrzewaną kierownicę wraz z łopatkami w cenie 200 PLN. Wystarczy, że przełożysz swojego airbaga i temat ogarnięty. Ty jednak nadal szukasz nie wiadomo czego. Za chwilę będziesz szukał jakiegoś brakującego kabelka, albo wtyczki. Czy na prawdę warto?

Masz podgrzewana więc i tak będę musiał zmienić przyciski bo jak można to czemu by nie zakodować przycisku ulubione którego u ciebie nie ma 

Opublikowano

Skoro przycisk "Ulubione" jest dla Ciebie ważny, to wystarczyło odpowiedzieć na moją wiadomość. Ja co prawda nigdy go nie użyłem, jak go jeszcze posiadałem, ale rozumiem. Powodzenia.

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, zertaul napisał(a):

Skoro przycisk "Ulubione" jest dla Ciebie ważny, to wystarczyło odpowiedzieć na moją wiadomość. Ja co prawda nigdy go nie użyłem, jak go jeszcze posiadałem, ale rozumiem. Powodzenia.

Ok sorki za niedopatrzenie , pozdrawiam 

Opublikowano
  • Autor
59 minut temu, zertaul napisał(a):

Wymiana na taką od ciebie jest p&p ?

nie będzie pokazywało żadnych błędów związanych chociażby z brakiem grzania u mnie ? 

Opublikowano
12 minut temu, Bart_b9 napisał(a):

nie będzie pokazywało żadnych błędów związanych chociażby z brakiem grzania u mnie ? 

Będzie.

Opublikowano
  • Autor
16 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Będzie.

Ajjj a na tej tych przyciskach bez grzania ale z navi które nie będzie działać przycisk też będzie błąd ?

Edytowane przez Bart_b9

Opublikowano
35 minut temu, Bart_b9 napisał(a):

Wymiana na taką od ciebie jest p&p ?

Tak.

22 minuty temu, Muskel1 napisał(a):
35 minut temu, Bart_b9 napisał(a):

Będzie.

Z ciekawości zapytam: błąd będzie w BCM? Wydawało mi się, że dopóki nie wciśniesz przycisku grzania, to błędu nie będzie żadnego.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, zertaul napisał(a):

Tak.

Z ciekawości zapytam: błąd będzie w BCM? Wydawało mi się, że dopóki nie wciśniesz przycisku grzania, to błędu nie będzie żadnego.

O tu kwestia , też mnie to ciekawi 

Opublikowano
  • Autor
49 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Będzie.

Kurczę mam na miejscu możliwość wzięcia za dobre pieniądze od kuzyna takiej kiery, zastanawia mnie fakt mówiłeś że musi być od przedlifta ok, wygląda na kierownicę od przedlifta a jest z roku 22 , czy to podejdzie i o co tu chodzi IMG_1475.thumb.png.0e49ddd36b11befe3382103e61bc8be4.png😂

IMG_1476.png

Opublikowano
  • Autor
21 minut temu, Bart_b9 napisał(a):

Kurczę mam na miejscu możliwość wzięcia za dobre pieniądze od kuzyna takiej kiery, zastanawia mnie fakt mówiłeś że musi być od przedlifta ok, wygląda na kierownicę od przedlifta a jest z roku 22 , czy to podejdzie i o co tu chodzi IMG_1475.thumb.png.0e49ddd36b11befe3382103e61bc8be4.png😂

IMG_1476.png

Widzę tu nie ogarniam czym się różni kierownica od przedlifta a czym od polifta 

Opublikowano

polift.png.e16b96921225bf49f402a4598a86a4eb.png
To jest kierownica poliftowa.

Opublikowano
  • Autor
  • Rozwiązanie
W dniu 21.11.2025 o 12:27, zertaul napisał(a):

polift.png.e16b96921225bf49f402a4598a86a4eb.png
To jest kierownica poliftowa.

Dzięki za pomoc bo z niektórymi ciężko

się dogadać 😁