Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy głośniki Bang & Olufsen z Audi A4 B9 pasują do A4 B8?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy. Orietuje się  ktoś  czy głośniki z b9 B&O podejda do a4 b8. Chodzi o to że  mam a4 z 2009 i siedzi w nim ori B&O. Ale wydaje  mi się że głośniki  już się trochę zmęczyły. Chciałbym kupić  nowsze i tak pomyślałem  czy z A4 B9 by nie podeszły. Co myślicie  wymiary chyba są te same

Opublikowano

nie kombinuj bo nic dobrego z tego nie będzie... cały system wraz z głośnikami jest inny... a mówiąc szczerze Bang w B8 gra bardzo przyzwoicie... kup oryginalne głośniki (te które są zmęczone) i tak zostaw...

Opublikowano

@pakito25 co konkretnie masz na myśli pisząc że się zmęczyły?

Opublikowano
  • Autor

Chciałem dać z b9 bo chciałem żeby rocznikowo głośniki były  jak najmłodsze że tak powiem. Bo na allegro  ciężko znaleźć  dobry glosnik taki z 2015 roku. Jest ich dużo  ale pytanie czy nie są  już tak zużyte jak moje. Ale tak jak pisze Janusz75 nie ma co kombinować z głośnikami z b9. Ostatnio robiłem hamulce koledze w b8 i u niego jest 2014. U niego jest 3g h standard głośniki  i u niego mam wrażenie jak by dużo lepiej i głośniej grały  niż u mnie. No chyba że mam coś źle  zakodowane. 2 lata temu zmieniłem 3g h na 3g+ kodowanie przepisałem  ale może  w zielonym menu trzeba coś jeszcze zaznaczyć. Jakie macie u siebie kodowanie w 5f i w radiu

Opublikowano
  • Autor

Nowe ponad 300 zł za szt. A na tych głośnikach jest gdzieś data

Opublikowano
  • Autor

A jest możliwość  sterowaniem sama tubą  w kole zapasowym. Miałem 3gh i ori B&O wymieniłem  na 3g+. Wzmacniacz został. Do 3g+ jest chyba taki sam co nie. Czy trzeba wymienić na inny

Opublikowano

3g+ to jest MMI i nie ma nic wspólnego z B&O. Najważniejszy jest wzmacniacz.

Opublikowano
  • Autor

Czyli nie muszę wzmacniacza wymieniać po wymianie 3g+. Tylne głośniki w drzwiach już mam z 2016 roku z auta potestowego ale przednie glosniki z drzwi ciężko  coś dobrego i nowego trafic.